Salam kulesi̇ ve kızarmış kibrit patates tarifi (Kahvaltılık-atıştırmalık)

Salam kulesi̇ ve kızarmış kibrit patates tarifi
Salam kulesi̇ ve kızarmış kibrit patates tarifi

Salam kulesi̇ ve kızarmış kibrit patates tarifi ile karşınızdayız. 4 kişilik bu tarifi ister kahvaltıda ister atıştırmalık olarak gün içerisinde tüketebilirsiniz. Üstelik yapımı çok kolay. İşte gerekli malzemeler ve adım adım yapılışı…

GEREKLİ MALZEMELER *

  • 300 g Maret macar salam
  • 300 g kaşar peyniri
  • 4 adet patates
  • Tuz

YAPILIŞI *

  • Salamı verev, kaşar peynirini ise ince ince kesin.
  • Bir fırın tepsisini yağlayın. Tepsiye bir kat salam, bir kat peynir olacak şekilde salamları ve peynirleri̇ yerleştirin.
  • Salam kulesini 180°C’de 12 dakika pişirin.
  • Patatesleri kibrit şeklinde kesip kızartın ve salam kulesiyle birlikte servis edin. Dilerseniz tuz
    ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun.
Salam kulesi̇ ve kızarmış kibrit patates tarifi

Kolay pankek tarifi: Kahvaltılık 3-5 kişilik pankek

Krep tarifi 2 kişilik- Kolay lezzetli krep nasıl yapılır?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MENEKŞE-BAKIMI

Menekşe bakımı nasıl olur? Sulama ve çoğaltma püf noktaları

Öncesi sonrası görüntülerle bir mutfağın dönüşümü