Zerdeçal çayı nasıl yapılır? İşte tarifi
Zerdeçal çayı nasıl yapılır? İşte tarifi…
Siyah çay, sahlep ve sıcak çikolatadan biraz sıkıldıysanız, evde farklı alternatifler yaratmak istiyorsanız Diyetisyen ve Yaşam Koçu Gizem Şeber’in hem içinizi ısıtacak hem de metabolizmanızı hızlandıracak ‘zerdeçal çayı’ tarifini hemen yapın.
GEREKLİ MALZEMELER
- 2 su bardağı badem sütü
- 2 tatlı kaşığı bal
- 1 silme çay kaşığı toz zerdeçal
- 1/2 silme çay kaşığı toz zencefil
- 1/2 silme çay kaşığı toz tarçın
- 1-2 adet çekilmemiş karabiber
- 1/2 silme çay kaşığı vanilya
YAPILIŞI
Bütün malzemeleri blender’dan iyice geçirin ve sonra, cezvede çok kısık ateşte kaynatın. Afiyet olsun!
Metabolizma hızlandıran zerdeçal çayı nasıl yapılır? Diyetisyenden müthiş tarif
Yorum Yap
Çok Okunanlar
Dergide Bu Ay
İlginizi Çekebilir
-
Soğuk günler için 6 lezzetli kahve tarifi -
Ahududu soslu krem peynirli krep tarifi (4 kişilik) -
Kolay pankek tarifi: Kahvaltılık 3-5 kişilik pankek -
Filtre kahve nasıl yapılır? İşte mükemmel kahvenin püf noktası -
Kekik çayı nasıl yapılır? Gerekli malzemeler ve püf noktaları -
Ayva reçeli nasıl yapılır? Ev yapımı ayva reçeli nasıl kırmızı olur? 2 tarif -
Portakallı sufle tarifi (6 kişilik) -
Patatesli pırasa çorbası (6 kişilik) -
Zeytinli kahvaltı keki tarifi (6 kişilik) -
İrmik tatlısı tarifi (kakaolu) -
Acılı domates sosu nasıl yapılır? İşte pratik domates sosu tarifi -
Yılbaşı sonrası yenileyici detoks tarifi
Yorum Yaz