Portakallı kereviz tarifi
Portakallı kereviz tarifi ile karşınızdayız. İşte gerekli malzemeler ve adım adım yapılışı…
Portakallı kereviz tarifi ile karşınızdayız. İşte gerekli malzemeler ve adım adım yapılışı…
MALZEMELER
- 1 büyük boy kereviz
- 1 portakalın suyu
- 1 kahve fincanı iri çekilmiş ceviz
- 1 kase yoğurt
- 2 yemek yaşığı mayonez
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Dilim doğranmış 2 portakal
YAPILIŞI
Kerevizi soyup rendeleyin. Portakal suyu ile karıştırın. Yoğurt, mayonez, ceviz ve tuz ekleyin. Dondurma kaşığı ile dilimlenmiş portakalların üzerine yerleştirin.
Yılbaşı akşamı için lezzetli bir menü
Yorum Yap
Çok Okunanlar
Dergide Bu Ay
İlginizi Çekebilir
-
Çilekli cheescake tarifi: Beslenme ve Diyet Uzmanı tarifi -
Kakaolu çabuk kek tarifi -
Evde pizza yapımı: 5 malzemeli kolay pizza -
Rezeneli, mercimekli yeşil salata tarifi (5 kişilik) -
Tavuklu buğday çorbası tarifi (4 kişilik) -
Fırında patates tarifi (Kolay ve lezzetli) -
Zeytinyağlı ayvalı kereviz tarifi -
Ramazan'da tatlı tüketmenin 8 kuralı -
Mug cake tarifi – Keyifli ve lezzetli tarif -
Tavuk ızgara, kekikli patates ile (6 porsiyon) -
Evde öksürüğe karşı ballı turp tarifi -
Bebek pankek tarifi: Sade ve kakaolu bebek pankek yapılışı (3-5 kişilik)
Yorum Yaz