Portakallı kereviz tarifi
Portakallı kereviz tarifi ile karşınızdayız. İşte gerekli malzemeler ve adım adım yapılışı…
Portakallı kereviz tarifi ile karşınızdayız. İşte gerekli malzemeler ve adım adım yapılışı…
MALZEMELER
- 1 büyük boy kereviz
- 1 portakalın suyu
- 1 kahve fincanı iri çekilmiş ceviz
- 1 kase yoğurt
- 2 yemek yaşığı mayonez
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Dilim doğranmış 2 portakal
YAPILIŞI
Kerevizi soyup rendeleyin. Portakal suyu ile karıştırın. Yoğurt, mayonez, ceviz ve tuz ekleyin. Dondurma kaşığı ile dilimlenmiş portakalların üzerine yerleştirin.
Yılbaşı akşamı için lezzetli bir menü
Yorum Yap
Çok Okunanlar
Dergide Bu Ay
İlginizi Çekebilir
-
Soğuk günler için 6 lezzetli kahve tarifi -
Ahududu soslu krem peynirli krep tarifi (4 kişilik) -
Kolay pankek tarifi: Kahvaltılık 3-5 kişilik pankek -
Filtre kahve nasıl yapılır? İşte mükemmel kahvenin püf noktası -
Kekik çayı nasıl yapılır? Gerekli malzemeler ve püf noktaları -
Ayva reçeli nasıl yapılır? Ev yapımı ayva reçeli nasıl kırmızı olur? 2 tarif -
Portakallı sufle tarifi (6 kişilik) -
Patatesli pırasa çorbası (6 kişilik) -
Zeytinli kahvaltı keki tarifi (6 kişilik) -
İrmik tatlısı tarifi (kakaolu) -
Acılı domates sosu nasıl yapılır? İşte pratik domates sosu tarifi -
Yılbaşı sonrası yenileyici detoks tarifi
Yorum Yaz