Evde hamburger nasıl yapılır? Mantarlı ve etli burger tarifi
Evde hamburger nasıl yapılır? Adım adım mantarlı ve etli burger tarifini anlattık. 4 kişilik bu tarifin yapılışı oldukça kolay.
Evde hamburger nasıl yapılır? sorusuna yanıt arıyorsanız mantarlı ve etli burger tarifi ile karşınızdayız. 4 kişilik bu lezzetli tarife bayılacaksınız. İşte evde hamburger yapımı için gerekli malzemeler ve adım adım yapılacaklar…
HAMBURGER İÇİN GEREKLİ MALZEMELER
- 4 adet hamburger ekmeği̇
- 250 g kıyma, orta yağlı
- 80 g konserve mantar, doğranmış
- 1 adet soğan, ince doğranmış
- 1 yemek kaşığı ketçap
- 40 g TAT pratik doğranmış domates
- 1 yemek kaşığı kebap sosu
- Tuz
- Karabiber
YAPILIŞI (4 KİŞİLİK)
- Hamburger ekmeklerinin içini̇ boşaltıp fırında 180°C’de yaklaşık 8 dakika kızartın.
- Isıtılmış bir tavaya kıymayı koyup bir süre soteleyin. Soğanı ve mantarı da ekleyip sotelemeye devam edin. Daha sonra doğranmış domatesi, ketçabı ve kebap sosunu ilave edip bir süre daha pişirin. Tuz ve karabiber ekleyip tavayı ocaktan alın.
- Hazırladığınız harcı hamburger ekmeklerinin içine döküp servis edin. Afiyet olsun.

Davetler için atıştırmalıklar – Kolay atıştırmalık tarifler
Yorum Yap
Çok Okunanlar
Dergide Bu Ay
İlginizi Çekebilir
-
Sevgililer günü menüsü: Leziz tarifler -
Soğuk günler için 6 lezzetli kahve tarifi -
Ahududu soslu krem peynirli krep tarifi (4 kişilik) -
Kolay pankek tarifi: Kahvaltılık 3-5 kişilik pankek -
Filtre kahve nasıl yapılır? İşte mükemmel kahvenin püf noktası -
Kekik çayı nasıl yapılır? Gerekli malzemeler ve püf noktaları -
Ayva reçeli nasıl yapılır? Ev yapımı ayva reçeli nasıl kırmızı olur? 2 tarif -
Portakallı sufle tarifi (6 kişilik) -
Patatesli pırasa çorbası (6 kişilik) -
Zeytinli kahvaltı keki tarifi (6 kişilik) -
İrmik tatlısı tarifi (kakaolu) -
Acılı domates sosu nasıl yapılır? İşte pratik domates sosu tarifi
Yorum Yaz