Ev yapımı meyveli dondurma tarifi: Lolibuz

Evim Dergisi tarafından Yemek Tarifleri kategorisinde, 30 Temmuz 2024 tarihinde yayınlandı.
Ev yapımı meyveli dondurma tarifi: Lolibuz Ev yapımı meyveli dondurma tarifi: Lolibuz

Ev yapımı meyveli dondurma tarifimiz ile kısa sürede mükemmel dondurmalar hazırlayabilirsiniz. Taze meyvelerle yapabileceğiniz ev yapımı dondurma gibisi yok…

Ev yapımı meyveli dondurma tarifimiz ile kısa sürede mükemmel dondurmalar hazırlayabilirsiniz. Taze meyvelerle yapabileceğiniz ev yapımı dondurma gibisi yok…

EV YAPIMI DONDURMA TARİFİ

1. Şuruplu Lolibuz: 1 ölçü şurup için, 5 ölçü su kullanabilirsiniz. Bir kapta karışımınızı hazırlayıp dondurma kalıpları içine boşaltın. Servis etmeden önce en az 5 saat bekletin.

2. Meyveli Lolibuz: Lezzetli sonuçlar için meyve ve saf meyve suyunu birlikte kullanabilirsiniz. 250 gr taze meyveyi 130 ml meyve suyu ile püre haline getirip karıştırın. Karışımı dondurma kalıplarına boşaltıp en az 5 saat buzlukta bekletin.

Evde dondurma yapımı: Evde dondurma nasıl yapılır? Çilekli dondurma tarifi

Limonata nasıl yapılır? Portakallı ve portakalsız 2 tarif

Evde limonata nasıl yapılır? Lezzetli bir serinletici: Çilekli limonata tarifi

Soğuk ahududu şerbeti nasıl yapılır? İşte kolay 5 dakikalık tarif

Yorum Yaz
Email adresiniz gizli tutulacaktır.