Nar şurubu tarifi
Nar şurubu tarifi ile karşınızdayız. İşte gerekli malzemeler ve adım adım yapılışı..
Nar şurubu tarifi ile karşınızdayız. İşte gerekli malzemeler ve adım adım yapılışı..
MALZEMELER
- 1,5 ölçü şeker,
- 3 ölçü taze sıkılmış nar suyu
YAPILIŞI
Bir tencerede şeker ve nar suyu karıştırılarak şekerin iyice erimesi sağlanır. Orta ateşte karıştırılarak kaynatılır. Kaynamaya başladıktan sonra ateşin altı kısılarak 5 dakikaya kadar kaynatmaya devam edilir. Ateşin altı kapatılır ve soğutulur. Şişelere doldurularak ağzı kapatılır. Buzdolabında 2 hafta kadar bekletilebilir.

Mürver şurubu tarifi – 2 farklı tarif bir arada
Yorum Yap
Çok Okunanlar
Dergide Bu Ay
İlginizi Çekebilir
-
Sevgililer günü menüsü: Leziz tarifler -
Soğuk günler için 6 lezzetli kahve tarifi -
Ahududu soslu krem peynirli krep tarifi (4 kişilik) -
Kolay pankek tarifi: Kahvaltılık 3-5 kişilik pankek -
Filtre kahve nasıl yapılır? İşte mükemmel kahvenin püf noktası -
Kekik çayı nasıl yapılır? Gerekli malzemeler ve püf noktaları -
Ayva reçeli nasıl yapılır? Ev yapımı ayva reçeli nasıl kırmızı olur? 2 tarif -
Portakallı sufle tarifi (6 kişilik) -
Patatesli pırasa çorbası (6 kişilik) -
Zeytinli kahvaltı keki tarifi (6 kişilik) -
İrmik tatlısı tarifi (kakaolu) -
Acılı domates sosu nasıl yapılır? İşte pratik domates sosu tarifi
Yorum Yaz