Kremalı-jöleli pasta tarifi
Kremalı-jöleli pasta tarifi ile karşınızdayız. Kırmızı meyvelerle süsleyeceğiniz bu pasta görüntüsü ve tadı ile herkesi büyüleyecek!
Kremalı-jöleli pasta tarifi ile karşınızdayız. Kırmızı meyvelerle süsleyeceğiniz bu pasta görüntüsü ve tadı ile herkesi büyüleyecek!
GEREKLİ MALZEMELER

- Pandispanya
- 2 paket krem şanti
- 1 litre süt
- Üzeri için: kırmızı meyveler
- Renksiz jöle
YAPILIŞI
Pandispanyayı ortadan ikiye ayırın. Dilerseniz şekerli ya da kahveli suyla pandispanyayı biraz ıslatabilirsiniz. 1 litre sütü bir kabın içine alarak krem şantiyi karıştırın ve soğumaya bırakın. Krem şanti yeterince katılaştıktan sonra bir krema torbası yardımıyla pastanın üzerine şekilli bir şekilde sıkın. Üzerini kırmızı meyvelerle süsleyin. Hepsi bu!
Yorum Yap
Çok Okunanlar
Dergide Bu Ay
İlginizi Çekebilir
-
Zeytinyağlı ayvalı kereviz tarifi -
Ramazan'da tatlı tüketmenin 8 kuralı -
Mug cake tarifi – Keyifli ve lezzetli tarif -
Tavuk ızgara, kekikli patates ile (6 porsiyon) -
Evde öksürüğe karşı ballı turp tarifi -
Bebek pankek tarifi: Sade ve kakaolu bebek pankek yapılışı (3-5 kişilik) -
Limonlu tavuk çorbası tarifi -
Evde pizza tarifi – Yaban mantarlı pizza nasıl yapılır? -
Manda yoğurtlu pazı sarması tarifi -
Şurupta mürdüm eriği tarifi (3-4 kg mürdüm eriği ile yapılışı) -
Tagliatelle pesto alla Genovese tarifi -
Sevgililer günü menüsü: Leziz tarifler
Yorum Yaz