Kış salatası tarifi
Kış salatası tarifi ile karşınızdayız. Restoran sahibi ve yazar Jale Balcı’nın bu tarifini mutlaka denemelisiniz.
Kış salatası tarifi ile karşınızdayız. Restoran sahibi ve yazar Jale Balcı’nın bu tarifini mutlaka denemelisiniz.
GEREKLİ MALZEMELER
- 2 dilim balkabağı
- 2 tane pancar
- Bebek ıspanak (istenilen miktarda)
- 2 yemek kaşığı dolusu buğday
- Ceviz
- 1 kahve fincanı zeytinyağı
- İstenilen miktarda limon suyu
- 1 tutam şeker
- 1 tutam tuz
- 1 çay kaşığı hardal
YAPILIŞI
Balkabağını 2 yemek kaşığı zeytinyağı ile fırınlayın. Pancarları haşlayın. Buğdayı haşlayın. 1 çay kaşığı hardal, 1 kahve fincanı zeytinyağ, limon suyu, toz şeker ve tuzu karıştırıp sos elde edin. Pancarı, kabağı minik minik doğrayın ıspanakla ve buğdayla karıştırın. Sosu üzerine gezdirin ve son olarak cevizle süsleyin.

Tatlı yaz salatası tarifi – Karpuz kabuğundan tabak ile şık sunum
Yorum Yap
Çok Okunanlar
Dergide Bu Ay
İlginizi Çekebilir
-
Soğuk günler için 6 lezzetli kahve tarifi -
Ahududu soslu krem peynirli krep tarifi (4 kişilik) -
Kolay pankek tarifi: Kahvaltılık 3-5 kişilik pankek -
Filtre kahve nasıl yapılır? İşte mükemmel kahvenin püf noktası -
Kekik çayı nasıl yapılır? Gerekli malzemeler ve püf noktaları -
Ayva reçeli nasıl yapılır? Ev yapımı ayva reçeli nasıl kırmızı olur? 2 tarif -
Portakallı sufle tarifi (6 kişilik) -
Patatesli pırasa çorbası (6 kişilik) -
Zeytinli kahvaltı keki tarifi (6 kişilik) -
İrmik tatlısı tarifi (kakaolu) -
Acılı domates sosu nasıl yapılır? İşte pratik domates sosu tarifi -
Yılbaşı sonrası yenileyici detoks tarifi
Yorum Yaz