Kağıtta sebzeli pestolu balık tarifi (4 kişilik) – Evim

Kağıtta sebzeli pestolu balık tarifi (4 kişilik)

Bu sağlıklı balık yemeği dakikalar içinde sofranızda olabilir.

Hazırlama süresi: 30 dakika

İPUCU: Beyaz etli herhangi bir balığı kullanabilirsiniz. Sinarit, trança veya sudak gibi.

GEREKLİ MALZEMELER

  • 2 adet iri domates, dilimlenmiş
  • 1 diş ezilmiş sarımsak
  • Küçük bir demet taze fesleğen
  • 2 adet kabak, kibrit çöpü şeklinde doğranmış
  • 4 kalın levrek filetosu
  • 8 çay kaşığı taze pesto sos

YAPILIŞI

  1. Fırını 180 °C’de ısıtın. 4 adet büyük kare yağlı kağıt kesin ve bir fırın kabına serin.
  2. Her bir kare kağıdın ortasına birkaç domates dilimi yerleştirip tuz karabiber serpin. Sarımsak, fesleğen ve kabakları üzerlerine paylaştırın.
  3. Balık filetolarını sebzelerin üzerine yerleştirip pesto sosu üzerlerine yayın. Paket yapmak için kağıdı kenarlarından katlayın.
  4. Balık ve sebzeler yumuşayıncaya kadar fırında 20 dakika pişirin.

AFİYET OLSUN!

KİŞİ BAŞI
KALORİ 191
YAĞ 6 gr
DOYMUŞ YAĞ 0.5 gr
KARBONHİDRAT 4 gr

Sebzeli makarna tarifi (4-6 kişilik)

Bir Cevap Yazın