Çilekli komposto tarifi
Çilekli komposto tarifi ile karşınızdayız. Açık havada paylaşılan lezzetlerin tadı hep bir başkadır. Biz de kırlara çıkıp taze kırmızı meyveli lezzetlerin peşine düştük.
Açık havada paylaşılan lezzetlerin tadı hep bir başkadır. Biz de kırlara çıkıp taze kırmızı meyveli lezzetlerin peşine düştük.
GEREKLİ MALZEMELER

- 500 gr çilek
- 1 su bardağı şeker
- 3 su bardağı su
YAPILIŞI
Çileklerin saplarını ayıkladıktan sonra dikkatlice yıkayın. Geniş bir tencereye suyu ve şekeri ekleyin ve şeker eriyinceye kadar bekleyin. Çilekleri kaynayan suya ekleyin. Çileklerin dağılmasını engellemek için en fazla beş dakika sonra ateşten alıp soğumaya bırakın. Servis yaparken içlerine buz ekleyebilir, taze nane yapraklarıyla süsleyebilirsiniz.
AFİYET OLSUN!
Yorum Yap
Çok Okunanlar
Dergide Bu Ay
İlginizi Çekebilir
-
Soğuk günler için 6 lezzetli kahve tarifi -
Ahududu soslu krem peynirli krep tarifi (4 kişilik) -
Kolay pankek tarifi: Kahvaltılık 3-5 kişilik pankek -
Filtre kahve nasıl yapılır? İşte mükemmel kahvenin püf noktası -
Kekik çayı nasıl yapılır? Gerekli malzemeler ve püf noktaları -
Ayva reçeli nasıl yapılır? Ev yapımı ayva reçeli nasıl kırmızı olur? 2 tarif -
Portakallı sufle tarifi (6 kişilik) -
Patatesli pırasa çorbası (6 kişilik) -
Zeytinli kahvaltı keki tarifi (6 kişilik) -
İrmik tatlısı tarifi (kakaolu) -
Acılı domates sosu nasıl yapılır? İşte pratik domates sosu tarifi -
Yılbaşı sonrası yenileyici detoks tarifi
Yorum Yaz