Barbekü soslu tavuk tarifi (2 kişilik)
Barbekü soslu tavuk tarifi ile karşınızdayız. Akşam yemeği için harika bir alternatif, yapması da çok kolay!
Barbekü soslu tavuk tarifi ile karşınızdayız. Akşam yemeği için harika bir alternatif, yapması da çok kolay!
Hazırlama süresi: 30 dakika
KİŞİ BAŞI
- KALORİ 720
- YAĞ 34 gr
- DOYMUŞ YAĞ 19 gr
- KARBONHİDRAT 61 gr
GEREKLİ MALZEMELER
- 6 adet minik tavuk fileto
- 2 yemek kaşığı barbekü sos
- 160 gr kabak
- 8 adet dondurulmuş soğan halkası
- 3 adet dondurulmuş baget ekmek
- 50 gr sarımsaklı tereyağı
- 50 gr rendelenmiş taze kaşar peyniri
- 50 gr taze yeşil salata
HAZIRLANIŞI
- Fırını 200 °C’de ısıtın. Tavuk filetoları, barbekü sos ve kabaklar ile karıştırın. Fırın tepsisine dizerek 15 dakika pişirin.
- Bu sırada ayrı bir fırın tepsisine baget ekmekleri ve soğan halkalarını yerleştirin ve paketlerinin üzerindeki talimatlara göre pişirin.
- Ekmekleri yatay olarak ikiye bölün ve üzerlerine sarımsaklı tereyağı sürüp sebzeli tavuk filetoları ve peyniri koyun. Fırına geri koyun ve peynir eriyene kadar tutun. Ardından taze yeşillikler ve soğan halkaları ile birlikte servis edin.
AFİYET OLSUN!
Fasulyeli burrito tarifi (6 kişilik)
Yorum Yap
Çok Okunanlar
Dergide Bu Ay
İlginizi Çekebilir
-
Soğuk günler için 6 lezzetli kahve tarifi -
Ahududu soslu krem peynirli krep tarifi (4 kişilik) -
Kolay pankek tarifi: Kahvaltılık 3-5 kişilik pankek -
Filtre kahve nasıl yapılır? İşte mükemmel kahvenin püf noktası -
Kekik çayı nasıl yapılır? Gerekli malzemeler ve püf noktaları -
Ayva reçeli nasıl yapılır? Ev yapımı ayva reçeli nasıl kırmızı olur? 2 tarif -
Portakallı sufle tarifi (6 kişilik) -
Patatesli pırasa çorbası (6 kişilik) -
Zeytinli kahvaltı keki tarifi (6 kişilik) -
İrmik tatlısı tarifi (kakaolu) -
Acılı domates sosu nasıl yapılır? İşte pratik domates sosu tarifi -
Yılbaşı sonrası yenileyici detoks tarifi
Yorum Yaz