Armut poşe tarifi
Armut poşe tarifi ile karşınızdayız. İşte gerekli malzemeler ve adım adım yapılışı…
Armut poşe tarifi ile karşınızdayız. İşte gerekli malzemeler ve adım adım yapılışı…
GEREKLİ MALZEMELER
- 2 adet armut
- 200 gr şeker
- 400 gr su
- 1 su bardağı beyaz şarap
- 1 tutam taze kekik
- 2 gr toz zerdeçal
YAPILIŞI
1 su bardağı beyaz şarabı bir tencereye koyun. Kaynamaya başlayınca içiNe geri kalan malzemeyi ve armutları koyun. Kısık ateşte ara sıra karıştırarak armutlar yumuşayana kadar pişirin. Armutlar yumuşadığında pişmiş demektir, ocaktan alabilirsiniz. Sıcak veya soğuk olarak, tercihinize göre bir top dondurma ile birlikte servis edebilirsiniz. Armutların servis tabağında dik durmasını istiyorsanız bir bıçakla altlarını kesin.
AFİYET OLSUN!
Evde armut yetiştirmek mümkün mü? İşte saksıda armut yetiştirme
Yorum Yap
Çok Okunanlar
Dergide Bu Ay
İlginizi Çekebilir
-
Kolay pankek tarifi: Kahvaltılık 3-5 kişilik pankek -
Filtre kahve nasıl yapılır? İşte mükemmel kahvenin püf noktası -
Kekik çayı nasıl yapılır? Gerekli malzemeler ve püf noktaları -
Ayva reçeli nasıl yapılır? Ev yapımı ayva reçeli nasıl kırmızı olur? 2 tarif -
Portakallı sufle tarifi (6 kişilik) -
Patatesli pırasa çorbası (6 kişilik) -
Zeytinli kahvaltı keki tarifi (6 kişilik) -
Ahududu soslu krem peynirli krep tarifi (4 kişilik) -
İrmik tatlısı tarifi (kakaolu) -
Acılı domates sosu nasıl yapılır? İşte pratik domates sosu tarifi -
Yılbaşı sonrası yenileyici detoks tarifi -
Nar şurubu tarifi
Yorum Yaz