Ahududulu muhallebi tarifi (2 kişilik)

Evim Dergisi tarafından Yemek Tarifleri kategorisinde, 16 Ekim 2024 tarihinde yayınlandı.
Ahududulu muhallebi tarifi (2 kişilik) Ahududulu muhallebi tarifi (2 kişilik)

Ahududu ile muhallebinin mükemmel uyumuna herkes bayılacak.

Ahududu ile muhallebinin mükemmel uyumuna herkes bayılacak.

Hazırlama süresi: 5 dakika

GEREKLİ MALZEMELER

  • 4 yemek kaşığı vişne suyu
  • 20 adet ahududu
  • 1 paket hazır muhallebi
  • 175 g jöle (tarifine göre hazırlanmış)
  • 25 gr sprey krem şanti

YAPILIŞI

  1. Muhallebiyi paketin üzerindeki tarife göre pişirin.
  2. Kedi dillerini kırın ve iki cam servis kasesinin tabanına yerleştirin. Vişne suyunu üzerlerine dökün ve çekmesi için 2-3 dakika bekleyin.
  3. Ahududuları ve jöleyi üzerlerine paylaştırın.
  4. Muhallebiyi jölelerin üzerine dökün ve krem şanti ile süsleyip servis yapın.

AFİYET OLSUN!

KİŞİ BAŞI
KALORİ 305


YAĞ 6 gr
DOYMUŞ YAĞ 3.5 gr
KARBONHİDRAT 56 gr

Bu tariflerimiz de ilginizi çekebilir:

Peri-peri baharatlı tavuk burger tarifi (4 kişilik)

Yorum Yaz
Email adresiniz gizli tutulacaktır.