Karpuzlu buzlu yeşil çay tarifi – 8 kişilik soğuk içecek

0

karpuzlu-buzlu-yeşil-çay

Sıcak yaz günlerinde içinizi ferahlatacak bir tarif arıyorsanız, sizler için oldukça sağlıklı ve lezzetli bir tarifimiz var: Karpuzlu buzlu yeşil çay!

Malzemeler: 8 bardak su, 6 adet poşet çay, 2 dilim karpuz, bir dal fesleğen, misket limonu ya da limon, tatlandırmak için şeker ya da bal (isteğe bağlı).

KARPUZLU BUZLU YEŞİL ÇAY YAPILIŞI *

Hazırlanışı: Suyu kaynatıp çayı demleyin. Çay poşetlerini çıkarıp oda sıcaklığında bekletin. Soğutmak üzere buzdolabına koyun. Servis etmeden önce buzdolabından çıkarıp karpuz ve misket limonu dilimleri ekleyin. Dilerseniz şeker ya da bal da ilave edebilirsiniz. Fesleğen yaprağı ve buz da koyarak servise hazır hale getirin.

KARPUZLU BUZLU YEŞİL ÇAY YAPILIŞI

Mis kokulu çilekli tarifler: Kolay ve pratik 4 tarif

Yorum yazın

E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.