Kayısı marmelatı tarifi ile karşınızdayız. 4 kişilik bu tarifle kayısılarınızı marmelat haline getirebilir, uzun süre saklayabilirsiniz.
Hazırlama süresi: 20 dakika
Pişirme süresi: 50 dakika
Kaç kişilik: 4 kişilik
Dikkat: Bu ölçülerden 3 adet 500gr’lık kavanoz marmelat çıkacaktır.
Erik marmelatı tarifi (1 kg erik ile marmelat nasıl yapılır?)
Evde yapılan bazı hatalar mekanı olduğundan daha küçük ve daha karışık gösterebilir. Bu hatalardan kaçınarak…
Suyla asla temizlememeniz gereken 8 şeyi bir araya getirdik. Bazı durumlarda, temizlik için su kullanmak…
Küpe çiçeği bakımı, çoğaltılması, budanması, çeşitleri ve hastalıklara çözüm ile ilgili son günlerde sıklıkla araştırmalar…
Bu hafta İstanbul Kurtköy'de küçük ve sevimli bir daireye konuk olduk.
Mum çiçeği bakımı ve çoğaltılması ile ilgili püf notaları bir araya getirdik. İşte mum çiçeği…
Güzel kokulu bir antreye giden yol birkaç temizlik tüyosundan ve güzel kokulardan geçer. Yaratıcı olmaya…