Dekorasyon Fikirleri

Çakıl taşı rengi ile dekorasyon

Çakıl taşı rengi ile dekorasyon fikirleri arıyorsanız, önerilerimiz var. Dekorasyon denildiği zaman ilk olarak akla renkler geliyor. Çünkü ev ya da ofis başta olmak üzere yaşam alanlarımızın dekorasyonu, renkler etrafında şekil kazanıyor. Renkler arası uyum arıyor ya da kontrast oluşturmaya çalışıyor, şık bir görünüm oluşturmaya çalışıyoruz. Sonuç olarak renkler ile estetik duygularımızı okşamaya çalışıyoruz. Bu temel yaklaşım ve anlayış biçimi de doğal olarak renkleri önemli bir konuma yerleştiriyor.

Elbette söz konusu dekorasyon olduğu zaman bazı renkler adından daha sık söz ettirmeyi başarıyor. Onlardan biri de çakıl taşı rengi… Duvar boyası renginden, mutfak dolabına, halılardan mobilyalara kadar geniş bir skalada yer alan çakıl taşı rengi, yaşam alanlarınızın birçok noktasında konumlanabilir. Çakıl taşının yerleşeceği konuma ise zevkleriniz karar veriyor.

Çakıl Taşı Rengi Duvar Boyası 

Çakıl taşı rengi duvar boyası, birçok yaşam alanında kendine yer bulmayı başaran ve duvar boyasında en çok tercih edilen renkler arasında yer alıyor. Bu nedenle de dekorasyon konusunda adından da sıkça söz ettiriyor. Çakıl taşı rengi duvar boyasında ise şu özellikleri öne çıkarıyor: 

  • Özellikle açık tondaki çakıl taşı rengi ferah ve aydınlık bir atmosfer sağlıyor. Boyanın bu özelliğinden hareketle yaşam alanını iç açıcı bir şekilde dizayn etmek isteyenler açık tondaki çakıl taşı duvar boyasına rahatlıkla yöneliyor. 
  • Çakıl taşı rengi duvar boyasının koyu tonları da mevcut. Böylelikle çakıl taşı renginin asil ve mat yapısından yararlanarak yaşam alanlarına estetik bir dokunuş yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. 
  • Çakıl taşı rengi duvar boyaları için genel olarak şık görünüme sahip oldukları söylenebilir. Bu durum da çakıl taşı rengindeki duvar boyalarının tercih edilmesini kolaylaştırıyor. 
  • Çakıl taşı rengi boyalar, uyum konusunda da kayda değer bir performans gösteriyor. Böylelikle çakıl taşı rengi duvar boyalarını tercih ettiğinizde uyum konusunda ciddi bir mesafe kat ediyorsunuz. 
  • Son olarak çakıl taşı rengi duvar boyaları ile ahenkli bir şekilde kullanabileceğiniz çok sayıda ev ve yaşam mobilyası, aksesuarı, fon perdeler ve halılar bulunuyor. Bu da dekorasyon konusunda sizi bir hayli rahatlatıyor. 

Çakıl Taşı Rengi Mobilyalar 

Mobilyalar, hiç kuşku yok ki yaşam alanlarımızın vazgeçilmez öğesi. Olmazsa olmaz bir konumda yer alan mobilyalar, çakıl taşı rengi ile birleşerek size birbirinden şık modeller sunuyor. Çakıl taşı rengin, trend renkler içinde yer alıyor olması da doğal olarak bu model çeşitliliğine etki ediyor. Eğer yaşam alanlarınızı çakıl taşı rengi mobilyalar ile donatmak isterseniz zevkleriniz doğrultusunda bir mobilya bulmanız kuvvetle muhtemel. Çakıl taşı rengin farklı tonlarının da bulunduğunu hatırlatırsak eğer koyu renkteki mobilyalara da kolaylıkla yönelmeniz mümkün. Bu sayede de şık ve konforlu bir mobilyayı, koyu çakıl taşı renkte tercih ederek çok fazla kir belli etmeyen mobilyayla da birleştirebilirsiniz. Bu ayrıntının sizin adınıza avantaj oluşturduğu bir başka gerçek olarak dikkat çekiyor. 

Çakıl Taşı Rengi Mutfak Dolapları 

Mutfaklar, evlerimizin en sık kullanılan alanlarının ilk sırasında yer alıyor. Bir mutfağı hem gösterişli hem de kullanışlı yapan en önemli unsur mutfak dolabı. Bu noktada da eğer zevkinize hitap ediyorsa çakıl taşı rengi dolapları listenize alabilirsiniz. Bu çerçevede ise koyu ve açık tondaki çakıl taşı renklerini değerlendirebilirsiniz. Açık tondaki çakıl taşı mutfak dolaplarını tercih ederek; sade, aydınlık ama bir o kadar da şık bir mutfak dolabına kavuşabilirsiniz. Eğer mutfağınız karanlık denilebilecek bir atmosfere sahip değilseniz, koyu tondaki çakıl taşı rengi mutfak dolaplarını tercih edebilirsiniz. Bu da size daha mat ama estetik bir mutfak dolabına sahip olmanızı sağlıyor.

Çakıl taşı rengi ile dekorasyon önerilerimiz bu şekilde. Aşağıdaki yazılarımız da ilginizi çekebilir…

Turuncu ev dekorasyonu ve uyumlu renkler

Harika Pelin Şengül

Güncel yazılar

Isırgan otu gübresi nasıl yapılır? Nasıl kullanılır?

Isırgan otu gübresi nasıl yapılır ve nasıl kullanılır? sorularının yanıtını derledik. Doğal bir bitki besini…

4 saat önce

Ev Turu: Halkalı’da balkon ve bahçesi ile göz alan bir dairedeyiz

Halkalı'da balkon ve bahçesi ile göz alan 3+1 dairedeyiz. Güven Ailesi'nin 157 metrekarelik dairesinde her…

6 saat önce

Sarı oda dekorasyonu – Tatlı mı tatlı parlak sarı her stilde enerjiyi yükseltiyor

Her stilin bir rengi var. Ama sarıyı hangi stilde kullanırsanız kullanın dinamik etkisiyle sizi sıcak…

6 saat önce

Ev turu: Sadelik ve ferahlık bu evde buluşuyor

Özlem Keskin’in Büyükçekmece’deki evindeyiz. 3+1 bu ev 135 metrekare. İç mimar yeğenlerinden aldıkları yardımla dekore…

6 saat önce

Kalp kalbe karşı çiçeği bakımı, çoğaltılması ve detaylar

Kalp kalbe karşı çiçeği bakımı nasıl olmalı ya da nasıl çoğaltılır? Özelliklerinden budama ve sulama…

7 saat önce

Ev turu: Nişantaşı’nda bir çatı dubleksindeyiz

Bugün ev sahibimiz Özge Yüksel ile yaklaşık 300 metre karelik 4+1 ters bir çatı dubleksine…

8 saat önce