En Popüler Mutfak Aksesuarları
En Popüler Mutfak Aksesuarları

2019 yılının en popüler mutfak aksesuarları

En popüler mutfak aksesuarları 2019 yılını geride bıraktığımız bu günlerde netleşti. Geçtiğimiz yıl en çok paslanmaz tavalar, şık baharatlıklar, ahşap kesme tahtaları, bambu meyve sepetleri, mumlar, şamdanlar ve bitkiler tercih edildi. 2019 yılının en popüler mutfak aksesuarları bu yıl da mutfak meraklılarının ilgisini çekecek.

Mutfağınızın gösterişli ve şık olmasını sağlayan aksesuarlar, yemek yaparken veya misafirlerinizi ağırlarken kullanabileceğiniz çok çeşitli alternatifleri sizlere sunar.

Yemek yapmayı eğlenceli ve kolay bir hale getiren mutfak aksesuarları, yenilikçi tasarımları ile zamanı en iyi şekilde değerlendirmenize yardımcı olur. Mükemmel sunumlara imza atmanız için gerekli olan en güzel mutfak aksesuarları, zarif çizgileri ve asimetrik detaylarıyla dikkat çekiyor.

SUNUMLARINIZI DAHA DİKKAT ÇEKİCİ HALE GETİRİN

Sunumlarınızı daha dikkat çekici hale getirecek mutfak aksesuarları, evinizin kalbi olan mutfağınızda sunumlarınızı güzelleştirmenize yardım eder. Birbirinden şık mutfak aksesuar modelleri, 2019 yılında yemek yapmayı sevenlerin hayatlarına pratik ve hızlı çözümler sunar. Geride bıraktığımız 2019 yılında öne çıkan mutfak aksesuarlarına bir göz atalım.

EN POPÜLER MUTFAK AKSESUARLARI

Paslanmaz Tavalar

Farklı boylardaki paslanmaz çelik tavalar, sevdiğiniz yemekleri sağlıklı ve hijyenik bir şekilde pişirmenize yardımcı olur. Dilerseniz fırının üzerine sık kullandığınız tavaları asarak hem dekoratif hem de kullanışlı bir tasarıma sahip olabilirsiniz.

Ahşap Kesme Tahtası

Organik ahşap ve bambudan üretilen kesme tahtaları hem sağlıklı olmanızı hem de yemek yapmanızı kolaylaştırır. Fonksiyonel ahşap kesme tahtalarını isterseniz sunum veya peynir tabağı olarak da kullanabilirsiniz.

Şık Baharatlıklar

Mutfakların olmazsa olmazı baharatlıklar, 2019 yılında da zarif ve modern tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Boş tezgâhları ve dar alanları değerlendirmek için ideal olan baharatlıklar, yemek yaparken organize olmanızı kolaylaştırıyor.

en popüler mutfak aksesuarları

Bambu Meyve Sepeti

Yemek masalarında görmeye alışkın olduğumuz organik bambu meyvelikleri, bu sene de karşımıza çıkıyor. Meyveleri bozulmadan muhafaza etmenizi sağlayan bambu, mutfağında doğallığa yer vermek isteyenlerin gözdesi haline gelmiş durumda.

Mumlar ve Şamdanlar

Akşam yemeklerinin vazgeçilmez mutfak dekoratif aksesuarları arasında yer alan mumlar, yemeğe romantik ve büyüleyici bir hava katmanızı sağlar. Gün içerisinde mutfağınızda yakacağınız kokulu mumlar, yemek esnasında kötü kokuların bastırılmasına yardımcı olur.

Doğal veya Dekoratif Bitkiler

En popüler mutfak aksesuarlarından biri de dekoratif bitkiler. Mutfak dekorasyonuna doğallık katmak adına mutfağınıza veya boş tezgahlarınıza bitkiler yerleştirebilirsiniz. İster tavandan asılı bitkiler isterseniz de saksıda yetişen türlere mutfağınızda yer verebilirsiniz. Mutfağınızda fesleğen, nane ve biberiye yetiştirerek, yemeklerinizin enfes ve taze olmasını sağlayabilirsiniz.

En Popüler Mutfak Aksesuarları : Dekoratif Peçetelikler

Sıradan tasarımların yerini mutfağınıza farklılık katacak peçetelikler, tezgahların ve yemek masalarında kullanımı ile önemli yer tutar. Havlu peçetelerinizi ya da desenli servis peçetelerinizi koymak için modern tasarımlara göz atabilirsiniz.

Tebeşirli Saklama Kapları

Çay, kahve ve baharatlarınızı saklamak için ideal olan kaplar, siyah yazı tahtası tasarımı sayesinde üzerine tebeşirle yazılmayı mümkün kılıyor. Kaba başka bir malzeme koymak istediğinizde üzerindeki yazıyı silerek kullanmaya devam edebilirsiniz.

Mutfak ve banyo dekorasyonu ile ilgili daha fazla bilgi almak, ilginç ve yeni fikirler görmek istiyorsanız “Mutfak & Banyo” sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Mutfak dekorasyonuna önem veriyorsanız, aşağıdaki Evim Dergisi içerikleri de ilginizi çekebilir…

SIRA DIŞI MUTFAK FİKİRLERİ

Daha sıra dışı, ilgi çekici bir mutfağı küçük dokunuşlarla oluşturabilirsiniz. Mutfağınızı yenilemeyi planlıyorsanız, “Küçüklü büyüklü fikirlerle sıra dışı mutfaklar” sayfamızı incelemelisiniz.