Kağıtta limonlu levrek tarifi ile karşınızdayız. İşte gerekli malzemeler ve adım adım yapılışı…
Fırını 180 derecede ısıtın. 3 adet pişirme kağıdı hazırlayın. Balıkları yıkayıp suyunu süzün. Bir kapta sarımsak, zeytinyağı, limon ve dereotunu karıştırın. Balıkların üzerine bu karışımı sürün. Her bir filetoyu bir kağıdın içine koyun. Artan sosu üzerlerine paylaştırın. Limon dilimlerini ve biberiyeyi paylaştırın. Üzerine tuz ve karabiber serpin. Defne yaprağından nohut tanesi kadar koparıp balıkların üzerine koyun. Kağıdı kapatıp fırın tepsisine yerleştirin. 30 dakika kadar fırında pişirin.
AFİYET OLSUN!
Kağıtta sebzeli pestolu balık tarifi (4 kişilik)
Balkon nasıl yenilenir? Balkon ve bahçelerin eskiyen eşyalarını atmak yerine doğru ürünler ve pratik yöntemlerle…
Havuçlu kek tarifi arıyorsanız, sizler için farklı bir tarifimiz var. Cevizli, portakal kabuklu, karanfilli bir…
Perili ev! Mehtap Selçuk'un İzmir Yusuflu Köyü'ndeki evine konuk olduk. Ev sahibi, perili evin hikayesini…
Boya miktarı nasıl hesaplanır? Basit bir ölçümle odanız için gerekecek boya miktarını hesaplayabilirsiniz. İşte boya…
Kabartma tozunun vakumlanması, halılardan, döşemelerden ve mobilyalardan bakteri ve kokuları gidermek için sıkça kullanılan bir…
Gardenya çiçeği bakımı ile ilgili püf noktalar! Gardenya çiçeği nasıl çoğaltılır, ne zaman çiçek açar,…