Florya’daki bu evin pembe düşler bahçesi çok güzel
Mine Dilara Kızılok, Florya’daki evinin bahçesinde, gerek mobilyaları gerek çiçekleriyle renkli ve de çok keyifli açık hava odaları hazırlamış.
Mine Dilara Kızılok, Florya’daki evinin bahçesinde, gerek mobilyaları gerek çiçekleriyle renkli ve de çok keyifli açık hava odaları hazırlamış.

“BALKON DUVARINI YIKIP EVİ BAHÇEYLE BÜTÜNLEŞTİRDİM”
Mine Hanım 25 yıllık bankacılık serüvenini sonlandırdıktan sonra Florya’daki evinin bahçesiyle daha da çok ilgilenmeye başlamış:
“2007 yılında Florya’daki bu bahçe katı daireye taşındım, bu alan dışında apartmanın tüm bahçesi ile ilgileniyorum. Bu konuda pek çok yayın takip ediyor, bahçecilik kurslarına katılıyorum. Evimin bahçeye bakan duvarlarını yıktırarak cam kapı yaptırdım, böylece hem bahçeye çıkışımız kolaylaştı hem de evimiz çok daha fazla gün ışığı alıyor. Ayrıca balkon duvarını yıktırıp evi direkt bahçeyle de bütünleştirdim.”

BAHÇENİN HER YERİNDE RENGARENK BİTKİ TÜRLERİ VAR
Çiçek yetiştirmeye özel bir merakı olan Mine Hanım, bahçenin her tarafına rengarenk türler ekmiş. Bahçede bir yemek bir de oturma alanı oluşturulmuş. Ev sahibesi, yemek alanında bulunan koyu renkli masayı pembeye boyayarak bir odak noktası oluşturmuş. Bu alan keyifli sohbet ve yemeklere ev sahipliği yapıyor.



Flamingo pembesi ile dekorasyonda Boho-Tropik etkiler
Çok Okunanlar
Dergide Bu Ay
İlginizi Çekebilir
-
Küçük ve aydınlık teras katındayız -
Renkli DIY saksılar ve yenilikler bu eski balkonu tamamen dönüştürüyor -
İstanbul Çekmeköy’de bir şehir balkonundayız -
3 adımda bahçe gibi balkonlar -
Balkon masası alırken dikkat edilmesi gerekenler -
Bahçe ve balkonda yaratıcı ışık oyunları -
Küçük balkon bahçelerine 5 adımda stil katın -
Bahçe ve balkonlara 10 stil önerisi -
Balkonda 2 kişilik 2 köşe için mobilya önerileri -
Balkon ya da bahçe için masa seçimi nasıl olmalı? İşte püf noktalar -
Balkonunuzu ya da terasınızı bahçeye çevirebilirsiniz! İşte yapılışı -
Balkonunuz 8 adımda yeni gibi olsun
Yorum Yaz