Bir evi yuva yapmak binlerce lira harcamak demek değil. Küçük dokunuşlar , içten gelen yaratıcı çözümler, rengarenk düşler yansıyor buraya. Tekniğimiz ise: Serbest çağrışım!

– Okulların açıldığı bu dönemde çocuklarınıza sürpriz yapmak için odalarının duvarlarını parlak tonlarda boyayabilirsiniz. Bizim tercihimiz mavinin bu güzel tonu; hem konsantrasyonu artırır hem de sakinleştirici etkisi vardır! www.maisonsdumonde.com
– İddialı bir masa konsepti yaratmak için parlak tonlarda sofra aksesuarları ve servisler tercih edebilirsiniz. Servisler, Tchibo.
– Yatak başında yeni bir görünüm için büyük parça bir kumaşla kaplayabilirsiniz. İllaki bir döşemeciye gitmeniz gerekmiyor; zımba makinesi ile başlığın alt kısmına tutturabilirsiniz.
– Kanepenizin görünümünü bir şal ya da battaniye ile tümüyle değiştirebilirsiniz. Bunun için kullandığınız büyükçe şallar bile ideal olabilir. Gardırobunuza bir göz atmaya ne dersiniz?
– Dış mekan mobilyalarını yavaştan içeri almaya başladıysanız ferforje raf ünitelerini, demonte edip depoya kaldırmak yerine iç mekanda şık bir depolama alanı yaratmak için değerlendirebilirsiniz. www.rice.dk
– Cibinlik ve japon feneri! Her ikisi de çok ulaşılabilir rakamlarda.Ama yarattıkları etki gerçekten çok çarpıcı. Hem yatak odası hem de gençodalarında uygulayabilirsiniz. H&M Home.
– Ahşap mandalları boyayarak fotoğraf koleksiyonlarını sergileyebilirsiniz. Hatta dış kapınız için hoş bir karşılama olsun diye renkli çiçekleri asmak için bile kullanabilirsiniz!
– Duvarlarınızdan sıkıldıysanız yarıya kadar ahşap panel yaptırabilirüzerine de lake cila attırabilirsiniz. Benzer bir etkiyi alçı ile deelde etmeniz mümkün. www.rice.dk
– İki farklı desendeki duvar kağıdını kombinleyerek daha stil sahibi bir görünüm elde edebilirsiniz. Duvar kağıdı, HannaHome.
– Eski düğme, kurdele ya da fistoların hepsi evde farklı bir hava estirmek için kullanılabilir. Yemek masası sandalyelerini kurdelelerle süsleyebilir, perde kenarlarına fisto geçirebilirsiniz.
– Çalışma masanızda ikonik aksesuarlar kullanabilirsiniz. Motivasyonu arttırmak çalışma masanıza renk katmak için birebir! Mukavva ağaç, www.ibeking.com
– Reçel kavanozlarını mutfakta dekorasyonun bir parçası halinegetirebilirsiniz. Üzerlerine kapaklarına uygun ebatta kumaş kesereketrafına renkli kurdeleler bağlayabilirsiniz.

Evim Dergisi

Güncel yazılar

Banyosunu yenilemek isteyenler için 15 dekorasyon önerisi

f2ms Grup mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan, banyosunu yenilemek isteyenler için de birbirinden güzel dekoratif…

11 saat önce

Çakıllı yollarda büyüyecek en iyi 5 bitki

Çakıllı yollarda büyüyecek en iyi 5 bitkiyi sıraladık. Bu bitkiler, iyi drenajlı çakıllı bir yol…

12 saat önce

Eviniz dekoratif ya da düzenli görünmüyor mu? İşte evde en çok yapılan hatalar

Evde yapılan bazı hatalar mekanı olduğundan daha küçük ve daha karışık gösterebilir. Bu hatalardan kaçınarak…

14 saat önce

Suyla asla temizlememeniz gereken 8 şey

Suyla asla temizlememeniz gereken 8 şeyi bir araya getirdik. Bazı durumlarda, temizlik için su kullanmak…

17 saat önce

Küpeli çiçeği bakımı nasıl olmalı? Çeşitleri nelerdir?

Küpe çiçeği bakımı, çoğaltılması, budanması, çeşitleri ve hastalıklara çözüm ile ilgili son günlerde sıklıkla araştırmalar…

18 saat önce

Kurtköy’de 85 m2’lik minik ve sevimli bir dairedeyiz

Bu hafta İstanbul Kurtköy'de küçük ve sevimli bir daireye konuk olduk.

19 saat önce