Ev yapımı meyveli dondurma tarifimiz ile kısa sürede mükemmel dondurmalar hazırlayabilirsiniz. Taze meyvelerle yapabileceğiniz ev yapımı dondurma gibisi yok…
1. Şuruplu Lolibuz: 1 ölçü şurup için, 5 ölçü su kullanabilirsiniz. Bir kapta karışımınızı hazırlayıp dondurma kalıpları içine boşaltın. Servis etmeden önce en az 5 saat bekletin.
2. Meyveli Lolibuz: Lezzetli sonuçlar için meyve ve saf meyve suyunu birlikte kullanabilirsiniz. 250 gr taze meyveyi 130 ml meyve suyu ile püre haline getirip karıştırın. Karışımı dondurma kalıplarına boşaltıp en az 5 saat buzlukta bekletin.
Evde dondurma yapımı: Evde dondurma nasıl yapılır? Çilekli dondurma tarifi
Limonata nasıl yapılır? Portakallı ve portakalsız 2 tarif
Evde limonata nasıl yapılır? Lezzetli bir serinletici: Çilekli limonata tarifi
Soğuk ahududu şerbeti nasıl yapılır? İşte kolay 5 dakikalık tarif
f2ms Grup mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan, banyosunu yenilemek isteyenler için de birbirinden güzel dekoratif…
Çakıllı yollarda büyüyecek en iyi 5 bitkiyi sıraladık. Bu bitkiler, iyi drenajlı çakıllı bir yol…
Evde yapılan bazı hatalar mekanı olduğundan daha küçük ve daha karışık gösterebilir. Bu hatalardan kaçınarak…
Suyla asla temizlememeniz gereken 8 şeyi bir araya getirdik. Bazı durumlarda, temizlik için su kullanmak…
Küpe çiçeği bakımı, çoğaltılması, budanması, çeşitleri ve hastalıklara çözüm ile ilgili son günlerde sıklıkla araştırmalar…
Bu hafta İstanbul Kurtköy'de küçük ve sevimli bir daireye konuk olduk.