Ev Turu: Yeşilköy’de İskandinav tarzı bir apartman dairesindeyiz
Evim ile Ev Turu’nda bu hafta Pınar Erdur ve ailesinin Yeşilköy’deki 140 metrekarelik İskandinav tarzı döşenmiş dairesine konuk olduk.
Evim ile Ev Turu’nda bu hafta Pınar Erdur ve ailesinin Yeşilköy’deki 140 metrekarelik İskandinav tarzı döşenmiş dairesine konuk olduk.
Huzuru, İskandinav ve bohem stili harmanlayarak bulan bir daire burası. Pınar Erdur’un ailesi ile birlikte yaşadığı dairenin ilk olarak salonuna bakalım.
SALON DEKORASYONU

İskandinav ve bohem çizgiler bu evde bolca yer bulmuş. Salonda iki adet chester koltuk yer alıyor. Kapitone detayları olan düz ve spor kumaşlara sahipler. Sağ tarafta ise modern çizgide ve beyaz TV sehpası yer alıyor.
Salonda yer alan jüt halı Ikea’dan. Son yıllarda oldukça popüler olan halı çeşitlerinden biri. Perde olarak stor perde ve önünde tül tercih edilmiş.

Yemek alanında sandalye olarak iki farklı model tercih edilmiş. Masa başlarında yer alan kolçaklı sandalyeler diğerleri ile oldukça uyumlu. Zeminde yer alan eskitme halı ise Sultanahmet’ten alınmış.
BALKON DEKORASYONU

Salondan balkona çıkılabiliyor. Burada bohem bir balkon karşılıyor bizleri. Demir korkulukları beğenmeyen ev sahibi bambular ile çevreyi kapatmış. Tavanda Ikea’nın aydınlatması kullanılmış. Balkonda paletler ve minder ile güzel bir oturma alanı oluşturulmuş.
ÇALIŞMA ODASI DEKORASYONU

Bu odada neredeyse tüm ürünler Ikea’ya ait. Bu oda ve diğer tüm odalardaki duvar renkler Jotun’a ait. Bitkilerle bu odaya yaşam katılmış. Kanepe, gerektiğinde yatak olarak da kullanılabiliyor. Yatağın üzerindeki çerçeveler ise Trendyol’dan alınmış.

MUTFAK DEKORASYONU

Mutfakta Pınar Hanım’ın emeği çok büyük. Tezgah arasında Vitra Seramik tercih edilmiş. Dolap kapakları siyah metal kulplarla renklendirilmiş.
Ev turunun devamını “EVİM YOUTUBE KANALI“ndan izleyebilirsiniz.
Ev turu: Alaçatı’da begonvilli sokağın modern kır evi
Çok Okunanlar
Dergide Bu Ay
İlginizi Çekebilir
-
Gaziosmanpaşa'da neo klasik bir dairedeyiz -
Ev turu: Resmini çizdiği küçük evin gerçeğini yaptı! -
Ev turu: Bebek'teki eski köşkün yeni hayatı -
Torbalı'da bir köy evindeyiz -
Ev turu: Tokat Niksar’da yaylada doğal hayat -
Ev turu: Alaçatı'da begonvilli sokağın modern kır evi -
Ev turu: Nişantaşı’nda bahçeli 110 metrekarelik evdeyiz -
Ev turu: Ege'de sakin ve otantik bir köy evindeyiz -
Ev turu: İstanbul'da 35. katta bir rezidans dairesindeyiz -
Mersin’de sıcak bir evdeyiz: İlham kaynağı sevdiği markalar -
Ev turu: Datça’da 5+1 köy evinde dingin yaşam -
Suadiye’de eklektik bir evdeyiz
Yorum Yaz