Enginarlı humus dip sos tarifi ile karşınızdayız. 4 kişilik bu tarifin yapımı çok kolay. İşte gerekli malzemeler ve adım adım yapılışı…
Enginarları küp küp doğrayın ve yarım limon suyu ile karıştırın. Tencereye aktarın. Üzerini geçecek kadar su ilave edip yarım saat haşlayın. İyice haşlanmış nohutları ve haşlayıp süzdüğünüz enginarları mutfak robotuna veya geniş bir kaba aktarın. Limon suyunu, tahini, tuzla birlikte havanda dövülmüş sarımsakları, kimyonu, zeytinyağını ekleyin. Püre haline gelene dek robotta veya ezici ile ezin. Dilerseniz enginar çanaklarına aktarıp servise hazır edin.
Fırında pırasalı tavuk tarifi ile karşınızdayız. Zengin kremamsı tadı ile oldukça doyurucu bir yemek...
Mikrodalgadan buzdolabına, pencereden halıya kadar her şeyi temizleyebilen beyaz sirke, ışıl ışıl bir eve kavuşmanızı…
Bulaşık makinesi tuzu ne işe yarar?Makineye pek çok faydası olan tuzun makineye faydaları nelerdir? Nereye…
Küpe çiçeği bakımı, çoğaltılması, budanması, çeşitleri ve hastalıklara çözüm ile ilgili son günlerde sıklıkla araştırmalar…
Çilek reçeli nasıl yapılır? Kahvaltının favorisi olan mis kokulu çilek reçelini yapma zamanı geldi. Tüm…
Biraz loft, biraz atölye, biraz ev... Detayların hayat verdiği yaratıcı detaylarla dolu bir Ankara evi,…