Zencefilli ve rezeneli somon tarifi ile karşınızdayız. Şık sunumu ile dikkat çeken bu tarif, sofralarınızda başrol oynayacak! İşte yemek stilisti ve yazar Gamze Bursa’dan gerekli malzemeler ve yapılışı…
Fırını 200 derecede ısıtın. Fırın tepsisine yağlı kağıdı serin ama ucunu kesmeyin. Somonu üzerine yerleştirin. Kılçıklarını kontrol edin, varsa cımbızla çıkarabilirsiniz. Zencefil ve sarımsağı balığın üzerine sürün. Rezeneyi elinizle sıkarak hafifçe ezin. Balığın üzerine serpin. Soya sosunu üzerine gezdirin, biraz karabiber serpin. Yağlı kağıdı balığın üzerine gelecek şekilde kapatın ve kesin. Kağıdın kenarlarını kıvırıp kürdanla sabitleyin. 15-16 dakika pişirin.
Mum çiçeği bakımı ve çoğaltılması ile ilgili püf notaları bir araya getirdik. İşte mum çiçeği…
Güzel kokulu bir antreye giden yol birkaç temizlik tüyosundan ve güzel kokulardan geçer. Yaratıcı olmaya…
Uzun bir tatile çıkarken bulaşık makinesinin kapağını açık mı kapalı mı bırakmalı? Uzmanlar yanıtladı...
Paslanmaz çelik neden paslanır? Paslanmaz çeliğin üzerindeki numaraların anlamını biliyor musunuz? İşte detaylar...
Monokrom nedir? Monokrom renkler dekorasyonda nasıl kullanılır? Püf noktaları nelerdir? Monokrom renkler sadece siyah ve…
Çanakkale Assos'ta bir zeytin bahçesinin içinde, arazinin şartlarına uygun şekilde inşa edilmiş modern taş ev,…