Şurupta mürdüm eriği tarifi ile karşınızdayız. 3-4 kg mürdüm eriği ile yapabileceğiniz bu tarifin tadına doyamayacaksınız. Adım adım yapılışını anlattık.
Sterilizasyon: Geniş ve derin bir kapta kaynatmaya başladığınız suya kavanozları koyun. Birbirlerine çarpmamaları için çevrelerine temiz bir bez sarabilirsiniz. Kavanozların üzeri suyla kapanmalı. 20 dakika kaynatın ve sterilizasyonunu sağlayın. Kavanozları dikkatlice çıkarıp aralıklarla bir örtünün üzerine baş aşağı dizin. Ertesi gün kapaklarını tekrar kontrol edin. Tarihleyin ve kuru ve serin bir yerde saklayın.
Metal sandalye nasıl boyanır? Metal ya da demir sandalye, masa gibi mobilyalarınız varsa yenilemek için…
Gül suyu nasıl yapılır? sorusu sıklıkla merak ediliyor. İşte gerekli malzemeler, yapılışı ve tüm püf…
Çilek reçeli nasıl yapılır? Kahvaltının favorisi olan mis kokulu çilek reçelini yapma zamanı geldi. Tüm…
Bu hafta Nami ve Nilgün Torunoğlu çiftinin İzmir'in Güzelbahçe'de yer alan, 3 katlı 220 m2'lik…
Kohleria japon küpelisi bakımı nasıl yapılır? Çoğaltma, sulama, toprak seçimi, hastalıkları, güneş ihtiyacı, özellikleri ve…
Saksı değişimi nasıl yapılır? Daha sağlıklı bitkiler için işte size birkaç basit adımda saksı değişiminin…