Önce-sonra: Eski mutfağın yeni iç açıcı ve düzenli hali etkileyici – Evim

Önce-sonra: Eski mutfağın yeni iç açıcı ve düzenli hali etkileyici

Stephanie ve Eric Biederman, üç çocukları ile birlikte 20 yıldan fazla bir süredir Illinois’deki evlerinde yaşıyorlardı ve bir değişiklik zamanının geldiğini anladılar. İtfaiyeci olan Eric, evin etrafındaki yenileme projeleriyle uğraşmaktan zevk alıyordu, ancak çift, mutfağını 50.000 dolara elden geçirmeye karar verdi ve Meg-Joe Piercy ile iletişime geçti. 

HGTV’nin “ Renovation Goldmine ” programının ilk bölümünde Meg ve Joe , restorasyona odaklanarak Biederman mutfağını bütçe dostu bir şekilde yenilemeye başladılar. Mutfak, kırık yer karoları ve eksik dolap çekmece kapakları ile sıkışık bir alandı. Alanın biraz modası geçmişti, yanmış bir soba davlumbazı ve yıllarca süren genel aşınma ve yıpranma yavaş yavaş artıyordu. Mutfağın ortasındaki eski koyu deniz mavisi tezgah ve büyük boy ahşap masa, alanı çok kötü gösteriyordu.

Mutfakta ayrıca, ek tezgah alanı ve dolaplar, yan tarafta ise küçük bir alan vardı, ancak Biederman’lar bu alanı iyi kullanamamıştı ve dağınıklık kaynağı haline gelmişti.

Meg ve Joe, tüm dolapları, tezgahı ve fayansları kaldırarak mutfağı yenilemeye başladı. Alanı boğmadan Biederman’lara ek hazırlık alanı sağlamak için küçük bir ahşap tezgah alanı eklediler. Ayrıca odaya yeni tezgahlar ve kaygan bir karo getirdiler. Yeni üst ve alt dolaplar kurdular ve genel beyaz dolaplar satın alıp orta-koyu griye boyayarak alt dolapları (şu anda çok pahalı olan) yenilediler. Ahşap döşeme yerleştirdiler ve alanı daha lüks hale getirmek için koyu bir ton eklediler.

Paslanmaz çelik buzdolabı zamana meydan okudu ve mutfağın her iki versiyonunda da odak noktası olarak kaldı, ancak Eric’in tutkusunu desteklemeye yardımcı olmak için fırın ve sobanın yerini son teknoloji, “itfaiye kırmızısı” mutfak serisi aldı. 

Piercy’ler ayrıca mutfaktaki ek alanı boşalttı, bu da tüm yerleşimin birlikte akmasına yardımcı oldu. Mekana duvar kağıdı ve birkaç şık dekorasyon ekleyerek daha modern hale getirdiler. Fazladan odayı yemek ve dinlenmek için oturma alanına çevirdiler. 

Tadilattaki en büyük dönüşüm, başlangıçta mutfağa girişi kısmen kapatan ve bir yardımdan çok bir engel işlevi gören açık mavi Hoosier dolabıydı. Stephanie eski dolabı seviyordu, bu yüzden Meg ve Joe , kulübeyi koyu renge boyayarak ve temiz bir alana taşıyarak renovasyona dahil etmeyi başardı.

Ataşehir’de karma stilde bahçeli bir dairedeyiz

Bir Cevap Yazın