Nestlé Waters & Premium Beverages, Water Dine etkinliğinin ikincisi Casa Lavanda’da yapıldı
Doğal su kaynaklarını koruyarak gelecek nesillere aktarma odağında çalışmalarını sürdüren Nestlé Waters & Premium Beverages, suyun gastronomi deneyiminin vazgeçilmez bir parçası olduğunu vurgulamak amacıyla oluşturduğu Water Dine serisine, Casa Lavanda’da düzenlenen öğle yemeği daveti ile devam etti.
Etkinlik kapsamında; konsepti ve kendi tarlasından ürünleri kullanarak hazırladığı yemekler ile farklılaşan Casa Lavanda’nın şefi Emre Şen, S.Pellegrino ve Erikli ile mükemmel uyum yakalayan bir menü hazırladı. Marka Elçisi ve Yeme-İçme Uzmanı Levon Bağış, su ve yemek uyumu üzerine misafirlere aktardığı bilgilerle, geleceğin gastronomi haritasında yemek - su eşleşmelerindeki ve şeflerin bu eşleşmeleri menülerine dahil etmelerindeki önemi vurguladı.
Çok Okunanlar
Dergide Bu Ay
İlginizi Çekebilir
-
Eylül ayında kiralara ne kadar zam yapılabilecek? -
Mekân Tasarımına Yenilikçi Bir Yorum; Duvar Profili Ürün Grubuyla Estetik ve Fonksiyonellik Buluşuyor -
Eda Ece, Sumru Yavrucuk ve İbrahim Selim’den yeni dikey dizi: “Yeni Nesil Aile” -
Aman, Aman Residences Bodrum’u duyurdu -
Jotun İç Cephe Boyaları ile Yaşam Alanlarınızı Yeniden Yaratın -
Philips’in araştırması temizlik alışkanlıklarımızı ortaya çıkardı -
Bodrum’un Özel Plajı ve İki İskelesiyle Ayrıcalıklı Projesi: MAVİ ARYA -
Doğanın Hediyesi: İpek Böceği Üretimi ve Şifa Gıda'nın Katkısı -
En Güçlü 50 Kadın Ceo Ödüllerini Aldı -
Emlak vergisi ne zaman ödenir? Emlak vergisi nedir? -
2025 Yılında Cemre Ne Zaman Düşüyor? Tüm tarihler -
Gelenekten Geleceğe: Çayın Zarif Yolculuğu
Yorum Yaz