Yetiştirmesi zor, nadide bir bitki olan kuşkonmaz kendine has tadı, yumuşak etli yapısı ile lüks mutfakların gözdesi. Zambakgiller familyasının bu değerli üyesinin tadına bakmak istiyorsanız bahar ayları kuşkonmazın tam zamanı…
Fırınlardan ya da pidecilerden alacağınız hamurla bu tarifi yapmak 10 dakikanızı alacak. Pide hamurunu un yardımı ile küçük daireler şeklinde açın. Çok kalın olmamasına dikkat edin, çünkü piştiklerinde kabaracaklar. Kızgın bir sacın ya da teflon tavanın üzerinde çevirerek pişirin. Pişmelerine yakın bir fırça yardımı ile her iki tarafına da zeytinyağı sürün. Pişen parçaları tavadan almadan önce üzerine lor peyniri ufalayın. Peynir de hafif ısınıp kendini bıraktıktan sonra bir tepsiye alın. Daha önce zeytinyağı sürüp ızgarada pişirdiğiniz kuşkonmazları serpiştirin. Bir parça limon kabuğu ve zeytinyağı gezdirerek servise hazır hale getirin.
Evde limonata nasıl yapılır? sorusuna yanıt arıyorsanız, lezzetli bir serinletici: Çilekli limonata tarifi ile karşınızdayız.…
Çamaşır makinesi lastiği nasıl temizlenir? Temizlenmezse ne olur? Adım adım temizleme yollarını ve neden temizlenmesi…
Ceviz lekesi nasıl çıkar? Ceviz lekesi, inatçı lekelerden biridir. Kumaştan ve elden çıkarma yollarını anlattık.…
Evim ile Ev Turu'nda bu hafta buram buram tarih kokan bir yapıya konuk oluyoruz. İstanbul…
Ofis duvar dekorasyonu, çalışma verimliliğini artırmak, çalışanların motivasyonunu yükseltmek ve genel olarak hoş bir çalışma…
Kadife mobilyalar nasıl temizlenir? Kanepe ya da koltuğunuz kadife ise kullanırken ve temizlerken dikkat edilmesi…