Kızarmış pastırma ve somon birbirine çok yakışıyor.
Hazırlama süresi: 20 dakika
İPUCU: Somon derisinin çıtır olması için önce balığın derili tarafını pişirin.
• 4 kalın dilim pastırma
• 2 taze soğan, doğranmış
• 225 gr dondurulmuş bezelye
• 100 gr konserve kırmızı biber
• 1 su bardağı konserve pancar, küp doğranmış
• 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
• 4 x 175 gr somon fileto
AFİYET OLSUN!
KİŞİ BAŞI
KALORİ 459
YAĞ 36 gr
DOYMUŞ YAĞ 7.5 gr
KARBONHİDRAT 11 gr
Fırında pırasalı tavuk tarifi ile karşınızdayız. Zengin kremamsı tadı ile oldukça doyurucu bir yemek...
Mikrodalgadan buzdolabına, pencereden halıya kadar her şeyi temizleyebilen beyaz sirke, ışıl ışıl bir eve kavuşmanızı…
Bulaşık makinesi tuzu ne işe yarar?Makineye pek çok faydası olan tuzun makineye faydaları nelerdir? Nereye…
Küpe çiçeği bakımı, çoğaltılması, budanması, çeşitleri ve hastalıklara çözüm ile ilgili son günlerde sıklıkla araştırmalar…
Çilek reçeli nasıl yapılır? Kahvaltının favorisi olan mis kokulu çilek reçelini yapma zamanı geldi. Tüm…
Biraz loft, biraz atölye, biraz ev... Detayların hayat verdiği yaratıcı detaylarla dolu bir Ankara evi,…