Dekorasyon Fikirleri

Hepsi birbirinden şık 7 seperatör

Tüm mekanın kurgusunu değiştirmeye yeten seperatörler, mekan içinde mekan yaratıyor olmaları ile işlevsel, birbirinden farklı tasarımlarıyla ise çok yaratıcılar. Bütçe dostu bu fikirleri kendiniz de rahatlıkla evinize uyarlayabilirsiniz.

AHŞAP KASALAR HER YERDE Son dönemlerin popüler kendin yap fikirlerinin bir parçası olan kasalar bu kez de birer ayırıcı olarak karşımıza çıkıyor. Kasaları dilediğiniz renkte boyayabilir birbirine sabitleyerek istediğiniz boyutlarda bir oda bölücü tasarlayabilirsiniz.

BİR KORNİŞ, BİR PERDE YETER Şık ve kullanışlı bir fikir, montajı ise çok basit. Tavana sabitleyeceğiniz kornişe geçireceğiniz bir tül perde ile kolaylıkla yatak odasını paylaşımlı bir diğer alandan ayırabilirsiniz. Örneğin oturma odası ya da çalışma odanızdan…

DEKORATİF SEÇENEK Makrame örgü tekniklerini öğrenmek çok kolay. Bir ağaç dalına basit atkılar atarak giysi odası ile yatak odasını birbirinden ayıracak bir bölücü tasarlayabilirsiniz.

BİR SEPERASYON YÖNTEMİ OLARAK BİTKİLER Bitki merdivenleri ya da açık raf sistemleri kişisel bahçeniz olduğu kadar bir separatör görevi de üstlenebilir. Örneğin yemek odasını oturma odasında ayırmak için kullanabilirsiniz.

KİTAPLIKLAR Evdeki kitaplıkların yeri ile biraz oynamaya ne dersiniz? En kullanışlı bölücü sistemlerden biri olan kitaplıklar, eşyaları depolamak için de ideal bir çözüm.

LEVHALAR BİR HARİKA! Hesaplı yonga levhalarla siz de birbirinden yaratıcı oda bölücü tasarlayabilirsiniz. Ombre efekti çok yakışabilir. Dilediğiniz ölçülerde kestirdiğiniz levhaları menteşelerle birbirine tutturabilirsiniz.

PLAKADAN MİNİ ANTRE ÜNİTESİNE Yapı marketlerden kolaylıkla dilediğiniz ölçülerde kestirebileceğiniz plakalarla bir separatör aynı zamanda da mini bir portmanto tasarlayabilirsiniz. Plakayı eşit ölçüde matkap ile delerek askılar için delikler yapabilirsiniz. Güvenliğiniz için sabitlenebilir metal ayak sistemleri ile dört uçtan tavana ve zemine sabitleyin.

HAZIRLAYAN İLKE YILMAZ

Evim Dergisi

Güncel yazılar

Ev Turu: Halkalı’da balkon ve bahçesi ile göz alan bir dairedeyiz

Halkalı'da balkon ve bahçesi ile göz alan 3+1 dairedeyiz. Güven Ailesi'nin 157 metrekarelik dairesinde her…

1 saat önce

Sarı oda dekorasyonu – Tatlı mı tatlı parlak sarı her stilde enerjiyi yükseltiyor

Her stilin bir rengi var. Ama sarıyı hangi stilde kullanırsanız kullanın dinamik etkisiyle sizi sıcak…

1 saat önce

Ev turu: Sadelik ve ferahlık bu evde buluşuyor

Özlem Keskin’in Büyükçekmece’deki evindeyiz. 3+1 bu ev 135 metrekare. İç mimar yeğenlerinden aldıkları yardımla dekore…

1 saat önce

Kalp kalbe karşı çiçeği bakımı, çoğaltılması ve detaylar

Kalp kalbe karşı çiçeği bakımı nasıl olmalı ya da nasıl çoğaltılır? Özelliklerinden budama ve sulama…

2 saat önce

Ev turu: Nişantaşı’nda bir çatı dubleksindeyiz

Bugün ev sahibimiz Özge Yüksel ile yaklaşık 300 metre karelik 4+1 ters bir çatı dubleksine…

3 saat önce

Porchini mantarlı ekmekler (4 kişilik tarif)

Bu tarifte porchini mantarı yerine kültür mantarı da kullanabilirsiniz.

3 saat önce