Hardallı, pastırmalı yeşil salata tarifi ile karşınızdayız. 4 kişilik bu tarif masanızda görsel şölen oluştururken lezzetiyle sizi büyüleyecek. İşte gerekli malzemeler ve yapılışı…
Yeşil otları iyice yıkayıp salata kurutucusu ile kurutun. Elinizle iri iri parçalayıp genişçe bir kaba koyun. Temizlediğiniz turpları ince ince dilimleyin, portakal kabuklarını elinizle parçalara ayırın ve yeşilliklere ekleyin. Sos malzemelerini bir kasede iyice karıştırın. Otların üzerine sosu, keten tohumunu ve ay çekirdeklerini dökün, tahta kaşıklarla nazikçe karıştırın. Sosun eşit şekilde dağılmasını sağlayın. Salatanıza tuz eklemeyin. Hardal ve pastırmanın tuzu yeterli gelecektir. Pastırmaları kabaca doğrayıp üzerine serperek servise hazır hale getirin.
AFİYET OLSUN!
Ceviz lekesi nasıl çıkar? Ceviz lekesi, inatçı lekelerden biridir. Kumaştan ve elden çıkarma yollarını anlattık.…
Evim ile Ev Turu'nda bu hafta buram buram tarih kokan bir yapıya konuk oluyoruz. İstanbul…
Ofis duvar dekorasyonu, çalışma verimliliğini artırmak, çalışanların motivasyonunu yükseltmek ve genel olarak hoş bir çalışma…
Kadife mobilyalar nasıl temizlenir? Kanepe ya da koltuğunuz kadife ise kullanırken ve temizlerken dikkat edilmesi…
İster mutfakta ister antrede raflarınızı yenileyerek bahara taze ve renkli bir başlangıç yapabilirsiniz.
İşte iç mekan, salon bitkilerinden biri olan aşk merdiveni bitkisi Yetiştirilmesi, Sulanması, Toprak - Saksı…