Gelenekten Geleceğe: Çayın Zarif Yolculuğu
Ronnefeldt, çaylarını bugün bile ortodoks yöntemlerle, iki yaprak bir tomurcuk prensibiyle elle toplayarak üretiyor.
Kraliyet çay saatini masalara taşımak için 1823’ ten bu yana çay sanatını zarafet ve kaliteyle buluşturan Ronnefeldt, çaylarını bugün bile ortodoks yöntemlerle, iki yaprak bir tomurcuk prensibiyle elle toplayarak üretiyor. Bu geleneksel yöntem, çayın doğal aromasını ve karakterini korurken, sürdürülebilir tarım uygulamaları ekosistemi ve çay yetiştiricilerini destekliyor.
Ronnefeldt’ in seçkin çay koleksiyonunu Türkiye’ de, 5 yıldızlı otellerde, seçkin restoran ve kafelerde ayrıca Bağdat Caddesi Suadiye’ deki Ronnefeldt Tea House’ da keşfedebilirsiniz.
Yorum Yap
Çok Okunanlar
Dergide Bu Ay
İlginizi Çekebilir
-
Philips’in araştırması temizlik alışkanlıklarımızı ortaya çıkardı -
Bodrum’un Özel Plajı ve İki İskelesiyle Ayrıcalıklı Projesi: MAVİ ARYA -
Doğanın Hediyesi: İpek Böceği Üretimi ve Şifa Gıda'nın Katkısı -
En Güçlü 50 Kadın Ceo Ödüllerini Aldı -
Emlak vergisi ne zaman ödenir? Emlak vergisi nedir? -
2025 Yılında Cemre Ne Zaman Düşüyor? Tüm tarihler -
İstanbul'a 'turuncu' kodlu uyarı: AKOM saat saat paylaştı -
LEGO’dan Solmayan Çiçeklerle Sevgililer Günü’ne Özel Dokunuş -
Temiz hava onlardan sorulur -
Kurukahveci Mehmet Efendi’den “Hakiki Kahve Keyfi” Sergisi -
ELLE Türkiye, Kasım sayısında ‘Bedenime, Özgürlüğüme, Haklarıma Dokunamazsın’ diyor -
Mandila İnşaat Eryaman mağazasını açtı
Yorum Yaz