Kategoriler: Dekorasyon Fikirleri

Çalışırken içiniz açılsın

Yaşam alanlarının vazgeçilmez rengi beyaz, çalışma odalarında aydınlık ve huzurlu bir atmosfer yaratır. Ama kullanırken ölçülü olmakta fayda var.

Saflığı ve sakinliği ile beyaz her stilde dekorasyona kolayca adapte edilebilen, her odaya uygun baz renklerinden biri. Pek çok tonu bulunan beyazı çalışma alanlarında kullanırken ışık ve mobilya dengesine dikkat edin. Çünkü beyaza uzun süre bakıldığında gözü yorar, uyuşukluk hissi yaratır ve monotonlaştırır.

glubdubs.com,

Doğallığa vurgu yapın
Çalışma odanızda masif ahşapların açık tonluları, doğal yeşiller ve toprak renkleriyle oldukça natürel ve gözü yormayan bir atmosfer yaratabilirsiniz. Özellikle modern kır evi stilinde ya da İskandinav tarzı bir evde deneyebilirsiniz.
Eğer vintage ya da daha salaş, shabby chic veya bit pazarı gibi karmaşık bir stiliniz varsa eskitme, beyaz patine cilalı ürünler kullanın ve olabildiğince yalın bırakın. Çünkü stilin kalabalığı çalışma ortamında gözü yorabilir. Pencerelerdeyse soft renkli ham dokumalar ışığı yumuşatarak odayı ferahlatır.

Ev-ofis şıklığı
Evden çalışan biriyseniz depolama sorununu daha çok ev atmosferine uygun, dekoratif seçeneklerle çözün. Böylece salon ya da oturma odasında oluşturduğunuz çalışma köşesi gözü rahatsız etmeyecektir. Küçük dekoratif kutu ve çekmeceler, dosyalar için işlevsel yan sehpalar veya çalışırken rahat oturmak için sırtınıza destek veren sosis yastıklar… Hepsi alanı süslerken işlevsellik de kazandırır.


Beyaz entegrasyon

Çalışmak için sadece yatak odasında bir bölüm ayırabiliyorsanız gardıropla entegre, modüler bir sistem en doğrusu. Böylece çalışmadığınızda kapatarak gizleyebilir ve duvarı yekpare örten yalın ve net bir yüzey kazanarak, küçük alanda karmaşayı önlersiniz.

riverdale.nl, Ikea, alvhemmakleri.se

Evim Dergisi

Güncel yazılar

Atatürk çiçeği bakımı ve çoğaltılması nasıl yapılır? Püf noktalar

Atatürk çiçeği bakımının püf noktalarını anlatıyoruz. Sulamadan yaprakların kızarmasına, budamadan toprak seçimine kadar tüm ayrıntılar...

6 saat önce

Süzgeçten saksı nasıl yapılır? Kendin yap tarifi

Çiçekler için asılabilir saksılar yapıyoruz; hem de 2 farklı şekilde... Yardımcılarımız ise süzgeç ve minik…

7 saat önce

Çamaşır makinesi temizleyicisi nasıl kullanılır?

Çamaşır makinesi temizleyicisi nasıl kullanılır? Çamaşır makinesi temizleyicisi, çamaşır makinesinin dört farklı bölümünde kullanılır.

8 saat önce

Deri mobilya nasıl temizlenir? Hangi malzemelerle temizlenmelidir?

Deri mobilya nasıl temizlenir? Deri mobilyaların temizliğini yaparken bazı hususlara dikkat etmek gerekir. İşte püf…

10 saat önce

Dış mekan mobilyaları nasıl temizlenir? Kirli ve yıpranmış ise

Bu yazımızda bahçe mobilyalarınızın malzemesine göre nasıl temizlenmesi gerektiğini ve onları daha uzun ömürlü kullanmak…

10 saat önce

Ev turu: Çekmeköy’de 129 m2 3+1 romantik bir düş evi

Çekmeköy'de beyaz ve ahşap dokularla yaşam... 129 metrekarelik 3+1 romantik bir düş evindeyiz. Gelin birlikte…

11 saat önce