Artarsa ertesi gün öğle yemeğinde de yiyebilirsiniz.
Hazırlama süresi: 30 dakika
AFİYET OLSUN!
KİŞİ BAŞI
KALORİ 553
YAĞ 6 gr
DOYMUŞ YAĞ 2 gr
KARBONHİDRAT 70 gr
Bu tariflerimiz de ilginizi çekebilir:
Kağıtta sebzeli pestolu balık tarifi (4 kişilik)
Küpe çiçeği bakımı, çoğaltılması, budanması, çeşitleri ve hastalıklara çözüm ile ilgili son günlerde sıklıkla araştırmalar…
Çilek reçeli nasıl yapılır? Kahvaltının favorisi olan mis kokulu çilek reçelini yapma zamanı geldi. Tüm…
Biraz loft, biraz atölye, biraz ev... Detayların hayat verdiği yaratıcı detaylarla dolu bir Ankara evi,…
Salamura yaprak nasıl yapılır detaylı bir şekilde anlatıyoruz. Yaprak salamurası için neler gerekli ya da…
Atatürk çiçeği bakımının püf noktalarını anlatıyoruz. Sulamadan yaprakların kızarmasına, budamadan toprak seçimine kadar tüm ayrıntılar...
Çiçekler için asılabilir saksılar yapıyoruz; hem de 2 farklı şekilde... Yardımcılarımız ise süzgeç ve minik…