HannaHome’dan duvarlarınız için 10 stil 10 desen önerisi

HannaHome’un, sezonun en yeni duvar kağıdı desenleri arasından yaptığı bu stil önerileri ile yaşam alanlarınızda dilediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Klasik
Özellikle altın sarısı ve gümüş rengi desenlerin yer aldığı klasik tasarımlar zenginleştirilmiş motif seçenekleriyle iç mekanlarda yer almaya hazır. Norwall marka duvar kağıdı, HannaHome.

İddialı

Parlak ve etkileyici renklerin farklı doku ve desenlerle işlendiği duvar kağıtları, kişiliğini evine yansıtmayı sevenler için… Rasch marka duvar kağıdı (rulo/5 m2): 70 Euro, HannaHome.

Floral&Romantik
Çiçek ve çiçeksi desenlere sahip duvar kağıtları, mekanlara huzur ve yumuşaklık katıyor. Design ID marka duvar kağıdı (rulo/16 m2): 64 Euro, HannaHome. 

Fonksiyonel

Mekanların işlevlerine göre tasarlanan duvar kağıtları silinebilme ve neme dayanıklılık gibi özellikleriyle banyo ve mutfak gibi alanlarda rahatlıkla kullanılabiliyor. Rasch marka duvar kağıdı (rulo/5 m2): 55 Euro, HannaHome.


Kolonyal
İngiliz asaletini oryantal etkiler ile birleştiren duvar kağıtları, uygulandığı mekanlara aynı asaleti yansıtıyor. Norwall marka duvar kağıdı (rulo/5 m2): 66 Euro, HannaHome.

 

~Retro
Canlı renk ve desenlerin neşeli beraberliğini yaşam alanlarına taşıyan duvar kağıtları, rahat ve bir o kadar dikkat çekici mekanlar yaratıyor. Rasch marka duvar kağıdı (rulo/5 m2): 35 Euro, HannaHome

Geleneksel

Modası geçmeyen desenlerle evinizde geleneksel şıklığı yakalayın. Rasch marka duvar kağıdı (rulo/5 m2): 62 Euro, HannaHome

Endüstriyel&Maskülen
Taş ve tuğlanın doku ve görünümünü veren duvar kağıtları, bu sezon iç mekanlarda en çok karşımıza çıkanlar arasında… Rasch marka duvar kağıdı (rulo/5 m2): 35 Euro, HannaHome.

Farklı etkiler peşinde...

Kuş tüyü, ahşap, yaprak, taş gibi farklı malzemelere üç boyut etkisi verilerek tasarlanan duvar kağıtları yaşam alanlarını farklı kılıyor. Design ID marka duvar kağıdı (rulo/16 m2): 64 Euro, HannaHome.

Safari tutkusu
Afrika topraklarından doğan safari stili, doğal dokular, egzotik renkleri ve heyecan verici desenleri ile tasarımcılara ilham kaynağı olmayı sürdürüyor. Design ID marka duvar kağıdı (rulo/5 m2): 36 Euro, HannaHome.