Boya ile renk oyunları

Çizgiler
Evde hareket yaratmanın en pratik yollarından biri de çizgili desenlere yer vermek. Tekstil ve duvarlarda harmonik bir şekilde uygulayacağınız bu desenle dinamik bir atmosfer yaratabilirsiniz.Groupe VDS.

Yumuşak yüzeyler
Süetin yumuşak dokusunu duvarlarınıza verebilirsiniz. Dokularla mekana derinlik katabilirsiniz. DecoArt su bazlı, simli boya, Polisan.

Romantik ve neşeli
Duvar ve rafları renklendirmenin tam sırası! Ahşap yüzey boyalarını tercih edebileceğiniz gibi, beton yüzeylerde akrilik esaslı boyaları da kullanabilirsiniz.
Groupe VDS.

~

Benim bahçem…
Duvarda saksılar için yer açın. Toprak ve yeşil tonlarla onlar için harika bir fon oluşturabilirsiniz. İç mekan ya da balkon, teras gibi alanlar için ideal bir uygulama olabilir. Renk uygulaması, Marshall Colour Future 2012.

Dalgalar…
Yumuşak dokuların arasına serpiştirilmiş beyaz çakıl taşları ile farklı bir dinginlik… Özgürlüğüne düşkünler için bu tarz bir etki çok ideal. Alpina Style dalga doku, Filli Boya.

İnci parlaklığı
Sade ama bir o kadar etkileyici pırıltıya sahip incinin asaletini, birbirinden farklı ton ve desenlerle yaşam alanlarınıza taşıyabilirsiniz. Alpina Style inci dokusu, Filli Boya.

Çocuk odası dekorasyonu
Çeşitli duvar motifleriyle çocuk odalarına farklılık getirebilirsiniz. Hikayesi olan desenler çocukların hoşuna gider. 24 farklı seçenekten birisi mutlaka ona göre! Decoart duvar motifi, Polisan.

Küçük hikayeler…
Beyaz ve kırmızı kartelası çarpıcı bir köşe yaratmak için ideal bir renk ikilisi. Bu tarz bir konsepti antre ya da çocuk odaları için uyguladığınızda çok şık sonuçlar elde edebilirsiniz. Boyanabilir duvar deseni, Marshall.

~

Tuvalden yansıyanlar
Deseninize güveniyorsanız duvarda bu tarz yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz. Bebek ya da çocuk odalarında harika bir konsept oluşturabilirsiniz. Hatta belki ufaklıkları da bu işe karıştırarak… Coordonne.

Doğal dokular
Doğal dokulardan hoşlanıyorsanız duvarlarınızı doğal malzemelerle kaplamanıza gerek yok. Boya ile duvara doğal bir doku verebilirsiniz. Alpina Style mermer etkisi, Filli Boya.

Doğadan ilham alan duvarlar
Hayvan figürleri, yaprak desenleriyle doğayı içeriye davet edin. Bu mevsimde eviniz için de muhteşem bir yenilenme olabilir. Groupe VDS.

Raf arası oyunlar
Raflar arasında kalan boşluklara farklı tonlarla hareket kazandırabilirsiniz. Böylece raflarınıza da dekoratif bir görünüm eklemiş olursunuz. Renk uygulaması, Marshall Coloure Future 2012.

Yatak başına
Yatak başında çarpıcı bir odak noktası için boya ile motif uygulaması yapabilirsiniz. Bunun için önce bir eskiz oluşturup, bunu duvara aktarabilirsiniz. Ya da hazır stencillerden faydalanabilirsiniz. www.traceykendall.com