2022 kış renkleri nelerdir? İşte 2022 yılının 8 farklı kış rengi

Son güncelleme:

2022 kış renkleri, sıcacık kombinler oluşturmanızı sağlayacak renklerden oluşuyor. 2021 kış renkleri ile uyum içerisinde olan 2022 kış renkleri, tarz sahibi kişilerin dikkatini fazlasıyla çekiyor.. Geniş renk aralığı ile dikkat çekici kombinler yapmanızı sağlayacak olan 2022 kış renkleri…

ZEYTİNYAĞI YEŞİLİ 

2022 kış renkleri

Doğanın şifa verici etkisi, 2022 kış renklerine de tesir ediyor.. Özel davetlerde ve günlük yaşamınızda tercih edebileceğiniz zeytinyağı yeşili, kontrast renklerle bir arada kullanılarak farklı bir stil oluşturmanızı sağlıyor… Asaletin ve özgürlüğün simgesi olan zeytinyağı yeşilini kombinlerinizde tercih ederek iddialı kombinler oluşturabilirsiniz. 

EKRU 

2022 kış renkleri
Fotoğraf: Filli Boya

Naif, zarif ve aynı zamanda şık bir renk oluşu ile öne çıkan ekru, her yaştan insanın tercih edebileceği bir renk olarak karşınıza çıkıyor.. 2022 kış renkleri arasında yer alan ekru, zenginliğin ve asaletin simgesi olarak da biliniyor. Yaz aylarında sıklıkla tercih edilen bu renk, artık kış aylarının da vazgeçilmez renkleri arasında yer alıyor. AKlınıza gelebilecek her giyim ürününde sevilerek tercih edilen ekru, özellikle kahverengi ve lacivert rengi ile kombinlendiğinde tarzınıza bambaşka bir hava katıyor… 2022 kışında gerçekleştireceğiniz iş görüşmeleri için ekru ve laciverti; romantik bir akşam yemeği için ise ekru ile kahverengiyi kombinleyebilirsiniz.. 

LİLA 

Lavanta ve leylak çiçeklerini anımsatan lila, 2022 kış renklerinden biri olarak karşınıza çıkıyor.. Yumuşak bir renk olmasından dolayı birçok farklı renkle uyum sağlayabilen lila, özellikle beyaz renk ile kombine edildiğinde oldukça güzel bir görünüm yakalamanızı sağlıyor. 2022 kış kombinlerinizde soluk leylak, parlak leylak, zengin leylak gibi lilanın pek çok farklı rengini tercih ederek zengin ve elegan bir görünüm yakalayabilirsiniz. 

BORDO 

Birçok farklı renkten oluşan bordo, üçüncül 2022 kış renkleri arasında yerini almayı başarıyor. Kırmızıya çalan rengi ile aşkı simgeleyen bordo rengi, göz alıcı kombinler için oldukça ideal bir seçenek haline geliyor. Açık yeşil ve sarı ile kombinlendiği takdirde oldukça hoş bir görünüm yakalamanızı sağlayan bordo rengi, kontrast renklerle birlikte sıklıkla tercih ediliyor. 2022 kışında tercih edeceğiniz bordo giyim ürünlerinizi açık renklerle kombine ederek çabasız şıklığı yakalayabilirsiniz. 

FUŞYA 

Fuşya denilince akla ilk olarak yaz mevsimleri gelse de, 2022 yılının en dikkat çekici kış renklerinden biri olarak karşımıza fuşya çıkıyor… Canlılığın, pozitif enerjinin ve sıcaklığın göstergesi olan fuşya rengi ile kış aylarında sıcacık kombinler oluşturabilirsiniz. Açık ve soft renklerle oldukça uyum içerisinde kullanılabilen fuşya rengi, koyu tonlarla da kombine edilebiliyor. 

AÇIK MAVİ

2022 kış renkleri

2022 kışının dikkat çekici renklerinden biri olan açık mavi, farklı renklerle kombinlenebiliyor oluşu ile öne çıkıyor. Son zamanların şık kombinlerinde sıklıkla tercih edilen açık mavi; mavi ve tonları, lacivert, beyaz, gri, pembe, pudra, kırmızı, yeşil, mor, taba ve siyah renkleri ile beraber tercih ediliyor.. 

ALTIN KİREÇ 

Hardal  ve tonlarının yerine tercih edilen altın kireç rengi, 2022 kış renkleri arasında dikkat çekiyor. Pembe ve açık kahverengi tonlarının karışımından elde edilen altın kireç, sevilen ve sıklıkla tercih edilen renkler arasında yerini alıyor.. 

GRİ 

2022 kış renkleri

2022 kış renkleri arasında yer alan gri, koyu tonlar arasında en dikkat çeken renklerden birisi olarak karşınıza çıkıyor.. Birçok farklı kıyafet kombinlerine eşlik eden gri, bahar renklerinin yanı sıra mavi, turuncu ve pembe renkleri ile sıklıkla tercih ediliyor… 2022 kışında grinin yanında sarıyı tercih ederek oldukça dikkat çekici bir görünüm yakalayabilirsiniz. Sarının yanı sıra grinin yanında maviyi de tercih ederek sade bir şıklığa kavuşabilirsiniz.

2022 yaz renkleri nelerdir? Pantone 2022 yaz renkleri listesi