1970’lerde yapılmış olan eski ev baştan aşağı yenilendi

0

öncesi sonrası manchester

İngiltere’nin Manchester kentinde yaşayan İsveçli Victoria, yenileme yolculuğunu paylaşarak Instagram’da 70.000 hayran kazandı.

Victoria, Manchester’da bir zamanlar pasaklı görünen bu eve taşındığında kahverengi ve pembe halıları gördü. Ev yenilendi ve ahşap ve cilalı taş gibi doğal unsurların yer aldığı gri, beyaz ağırlıklı modern bir eve dönüştü.

Evin bahçesinde şimdi şık bahçe mobilyaları, spa küveti ve güzel ahşap bir çardak var.

Bu geniş ev, çok eski bir iç mekana sahipti. 1970’lerde sağlam bir şekilde yapılmıştı.

ÖNCESİ

Victoria taşındığında pembe renkli yer kaplamaları ve eski MDF beyaz gömme dolapları vardı.

YATAK ODASI YENİLENDİ *

Fransız kapılar ve bir juliet balkon ile yatak odası dönüştürüldü ve şimdi oda daha aydınlık görünüyor.

SONRASI

GİRİŞ HAFİF VE HAVADAR OLDU *

Hafif ve havadar: Doğal taşlar ve açık renkli meşe kapılar, tarz bir pencere aynası ve ev yapımı bir konsol masası ile evi hem sıcak hem de modaya uygun bir şekilde yeniledi.

Merdiven ve giriş alanı çikolata kahvesi bir halıyla örtülmüştü ve kapılar koyu, kirli bir kahverengi tonuydu. 

SONRASI

Ev sahipleri, evin kışın sıcacık kalmasını sağlamak için yerden ısıtma sistemi de kurdu.  

BAHÇEDE OTURMA ALANI OLUŞTURULDU *

Bu çimli alan, evin ana yeşil alanıydı ve şimdi bir veranda burada konukları ağırlamayı bekliyor.

ÖNCESİ

Evin dış cephesi akıllıca bölünerek dönüştürüldü. Şişirilebilir jakuzideki suya dalın ve ardından köşedeki kanepede uyuklayın… Hamakta sallanmak da seçeneklerden biri olabilir…

SONRASI
SONRASI
SONRASI

MUTFAK TAMAMEN YENİLENDİ *

Turuncu aydınlatmalarla, trend gri renk dolaplarla şimdi mutfak yepyeni görünüyor. Mutfakta tavandan tabana depolama alanı oluşturuldu.

ÖNCESİ
SONRASI

70’Lİ YILLARIN BANYOSU DEĞİŞTİ *

Banyoda yetmişli yılların ortalarındaki dekorasyon görülüyor. Ev sahipleri bu alanı çöp kutusuna gönderdi ve yepyeni bir banyo tasarladı. Parıldayan siyah bir radyatör, gri fayanslar ve davetkar bir derin küvet ile eski banyodan eser kalmadı.

ÖNCESİ
SONRASI

MERDİVEN ALANI FONKSİYONELLEŞTİRİLDİ *

Merdiven alanında kahverengi tonları hakimdi. O dönemden kalma halılar ve kapılar değiştirildi. Merdiven alanının altına bir okuma köşesi oluşturuldu. Merdivenlerin altındaki ölü alanda artık güzel bir koltuk var.

ÖNCESİ
SONRASI

Önce ve sonra: Dolapları ve kır evi stiliyle 3.000 dolarlık mutfak yenilemesi

Yorum yazın

E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.