Zencefilli limonata tarifi ile karşınızdayız. İşte gerekli malzemeler ve adım adım hazırlanışı…
Limonları yıkayın ve 2-3 tanesinin kabuklarını rendeleyin. Zencefili de soyup rendeleyin. Derin ve geniş bir kaba limon kabuklarını, sıktığınız limonların suyunu ve zencefili koyun. Suyu ve balı da ekleyip iyice karıştırın. Nane yapraklarının bir kısmını bu aşamada ilave edip kapağını kapatın ve buzlukta 2 saat bekletin. Servis sürahisine alırken süzün. Süslemeleri servis ederken ekleyin.
AFİYET OLSUN…
Aşağıdaki tariflerimiz de ilginizi çekebilir.
Kavunlu limonata tarifi! Serinleten kolay tarif
Lavantalı limonata tarifi (4 limonlu kolay tarif)
Limonata nasıl yapılır? Portakallı ve portakalsız 2 tarif
Evde limonata nasıl yapılır? Lezzetli bir serinletici: Çilekli limonata tarifi
Atatürk çiçeği bakımının püf noktalarını anlatıyoruz. Sulamadan yaprakların kızarmasına, budamadan toprak seçimine kadar tüm ayrıntılar...
Çiçekler için asılabilir saksılar yapıyoruz; hem de 2 farklı şekilde... Yardımcılarımız ise süzgeç ve minik…
Çamaşır makinesi temizleyicisi nasıl kullanılır? Çamaşır makinesi temizleyicisi, çamaşır makinesinin dört farklı bölümünde kullanılır.
Deri mobilya nasıl temizlenir? Deri mobilyaların temizliğini yaparken bazı hususlara dikkat etmek gerekir. İşte püf…
Bu yazımızda bahçe mobilyalarınızın malzemesine göre nasıl temizlenmesi gerektiğini ve onları daha uzun ömürlü kullanmak…
Çekmeköy'de beyaz ve ahşap dokularla yaşam... 129 metrekarelik 3+1 romantik bir düş evindeyiz. Gelin birlikte…