Yapımı oldukça kolay bu tatlı ile akşam yemeğinde şov yapabilirsiniz.
HAZIRLAMA SÜRESİ: 30 DAKİKA + SOĞUTMA
İPUCU: Bu tatlıyı yapıldığı gün yemek en iyisi.
• 300 gr milföy hamuru
• 1 paket hazır muhallebi
• 300 gr dondurulmuş vişne
• 2 yemek kaşığı vişne likörü
• 150 ml krema
AFİYET OLSUN!
KİŞİ BAŞI
KALORİ 432-324
YAĞ 27-20 gr
DOYMUŞ YAĞ 15-11 gr
KARBONHİDRAT 40-30 gr
Kabartma tozunun vakumlanması, halılardan, döşemelerden ve mobilyalardan bakteri ve kokuları gidermek için sıkça kullanılan bir…
Gardenya çiçeği bakımı ile ilgili püf noktalar! Gardenya çiçeği nasıl çoğaltılır, ne zaman çiçek açar,…
Çamaşır makinesi kapak contası nasıl temizlenir? Çamaşır makinesi conta temizliği için dikkat edilmesi gereken püf…
Tavuk biryani tarifi ile karşınızdayız. Çok sevilen bu Hint yemeğine kendi imzanızı atın.
Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte evlerdeki enerji de yükseliyor. Evinizdeki dekorasyon detaylarını değiştirerek yazın canlı ve…
Filtre kahve nasıl yapılır? İyi kahve nasıl olmalı? Filtre kahve yapımını ve kahve ile ilgili…