Patates ve taze kekiğin birlikteliğinden oluşan bu nefis garnitürü tüm et yemeklerinizin, ızgara balıkların yanında afiyetle tüketebilirsiniz.
Kekiğin yarısını yaprak yaprak ayırın. Patatesleri soyup elma gibi dilimleyin. Soğan ve sarımsakları soyup kıyın. Zeytinyağını tencerede ısıtıp soğan ve sarımsağı soteleyin. Patatesleri ekleyip harmanlayın. Sıcak su, safran ve tuzu ilave edip tencerenin kapağını kapatın, patatesler yumuşayıncaya kadar pişirin. Ocaktan alıp kekik yapraklarını ilave edin. Kapağı kapalı olarak soğumaya bırakın. Servis tabağına alıp kalan kekik dallarıyla yapraklarıyla süsleyin. Tavada önlü arkalı ızgara ettiğiniz tavuklarla birlikte servis edin.
AFİYET OLSUN
Fırında pırasalı tavuk tarifi ile karşınızdayız. Zengin kremamsı tadı ile oldukça doyurucu bir yemek...
Mikrodalgadan buzdolabına, pencereden halıya kadar her şeyi temizleyebilen beyaz sirke, ışıl ışıl bir eve kavuşmanızı…
Bulaşık makinesi tuzu ne işe yarar?Makineye pek çok faydası olan tuzun makineye faydaları nelerdir? Nereye…
Küpe çiçeği bakımı, çoğaltılması, budanması, çeşitleri ve hastalıklara çözüm ile ilgili son günlerde sıklıkla araştırmalar…
Çilek reçeli nasıl yapılır? Kahvaltının favorisi olan mis kokulu çilek reçelini yapma zamanı geldi. Tüm…
Biraz loft, biraz atölye, biraz ev... Detayların hayat verdiği yaratıcı detaylarla dolu bir Ankara evi,…