Tagliatelle pesto alla Genovese tarifi ile karşınızdayız. İşte gerekli malzemeler ve yapılışı…
Krema sosu için:
Pesto sos için:
Üst malzemesi için:
Hazırlanışı: Pesto sos malzemelerini blender’da çekin. Krema sosu için zeytinyağını tavaya koyun, ezilmiş sarımsak ekleyin, biraz kavurup beyaz şarap ekleyin ve çektirin. Üzerine krema ekleyin. Haşlama suyundan 50 g kremaya ekleyip kaynatın. Tuz ve karabiber ilave edin. 150 g taze tagliatelle makarnayı haşlayın.
Haşlanmış makarnayı kremalı sosun içine ekleyin. En son hazırladığınız pesto sosu da makarnaya ekleyerek tavada bir-iki dakika harmanlayıp sosun makarnaya nüfuz etmesini sağlayın. Hazırladığınız makarnayı tabağa alın. Üzerine kavrulmuş çam fıstığı, 1 dal fesleğen ve rendelenmiş parmesan peynir serpip servis yapın.
AFİYET OLSUN!
Fırında pırasalı tavuk tarifi ile karşınızdayız. Zengin kremamsı tadı ile oldukça doyurucu bir yemek...
Mikrodalgadan buzdolabına, pencereden halıya kadar her şeyi temizleyebilen beyaz sirke, ışıl ışıl bir eve kavuşmanızı…
Bulaşık makinesi tuzu ne işe yarar?Makineye pek çok faydası olan tuzun makineye faydaları nelerdir? Nereye…
Küpe çiçeği bakımı, çoğaltılması, budanması, çeşitleri ve hastalıklara çözüm ile ilgili son günlerde sıklıkla araştırmalar…
Çilek reçeli nasıl yapılır? Kahvaltının favorisi olan mis kokulu çilek reçelini yapma zamanı geldi. Tüm…
Biraz loft, biraz atölye, biraz ev... Detayların hayat verdiği yaratıcı detaylarla dolu bir Ankara evi,…