Şurupta mürdüm eriği tarifi ile karşınızdayız. 3-4 kg mürdüm eriği ile yapabileceğiniz bu tarifin tadına doyamayacaksınız. Adım adım yapılışını anlattık.
Sterilizasyon: Geniş ve derin bir kapta kaynatmaya başladığınız suya kavanozları koyun. Birbirlerine çarpmamaları için çevrelerine temiz bir bez sarabilirsiniz. Kavanozların üzeri suyla kapanmalı. 20 dakika kaynatın ve sterilizasyonunu sağlayın. Kavanozları dikkatlice çıkarıp aralıklarla bir örtünün üzerine baş aşağı dizin. Ertesi gün kapaklarını tekrar kontrol edin. Tarihleyin ve kuru ve serin bir yerde saklayın.
Dış mekan için halı seçerken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar var. Balkon, teras ve…
Çok yıllık bitki seçim rehberi ile karşınızdayız. Bahçeniz renklenecek diye her mevsim çiçek dikmekten yoruldunuz…
Bodrum Yalıkavak'ta 65 metrekarelik bahçe katı dairedeyiz. Mavi beyaz dekorasyonun hakimiyet sürdüğü bu evi gelin…
Yatak odasında yetiştirilebilen bitkiler nelerdir? Bitkilerle yatak odanızda huzurlu atmosfer oluşturun. Bu 13 örnek sizi…
Musluklardaki su lekeleri, zamanla sert su ve mineral birikintilerinden oluşur. Bu lekeler, muslukların estetik görünümünü…
En sevdiğiniz kalp dostu atıştırmalıktan çok daha fazla tazelik ve lezzet elde etmek için bu…