Milföylü kalp pasta tarifi ile karşınızdayız. İşte gerekli malzemeler ve yapılışı…
Krema için süt, şeker, un, nişasta, yumurta sarıları ve vanilyayı bir tencereye alarak özdeşleyinceye kadar çırpın. Sürekli karıştırarak pişirin. Pişince ocağın altını kapatıp tereyağı ilave edip karıştırın. Sürekli karıştırıp soğutun. Milföy hamurlarını büyük kalp bir kalıpla keserek yağlı kağıt serili tepsiye dizin. 180 dereceye ayarlı fırında kabarana kadar pişirin ve fırından alarak soğumaya bırakın. Hamurların arasına hazırladığınız kremadan sürerek üç kat üst üste dizin. Üzerlerini pudra şekeri, nane ve frenk üzümü ile süsleyin.
AFİYET OLSUN!
Parizyen stil ile evinizi yeniden dekore edebilirsiniz. Parizyen ev nedir? ve nasıl dekorasyonu parizyen stiline…
Fil kulağı bitkisi (Alocasia Polly) bakımı nasıl olmalı? Püf noktaları anlatıyoruz. İşte çoğaltmadan toprak seçimine…
Uzmanlar, mobilyaları güvence altına alması gerekenlerin yalnızca çocuklu insanlar olmadığı konusunda uyarıyor.
Unsuz, yağsız, şekersiz kek tarifi ile karşınızdayız. 4 kişilik bu tarif çok kolay ve lezzetli.…
Koyu renk duvar ile evinizi farklı kılmak istiyor ancak cesaret edemiyor musunuz? Sofistike mekanların anahtarı:…
Açelya çiçeği bakımı ile ilgili püf noktalar: Ne zaman çiçek açar? Açelya nasıl çiçek açtırılır?…