Marine tavuk ızgara tarifi ile karşınızdayız. 4 kişilik bu lezzetli tarifi yapmak çok kolay. Yaz akşamlarının davetkar masaları, bir barbekü etrafında şekilleniyorsa, onu taçlandıracak servis ve tariflerle konuklarınıza unutulmaz bir sofra armağan edebilirsiniz.
Marinasyon için;
Tavukları kemiklerinden ayırın. Geceden hazırladığınız sirke, kekik ve zeytinyağlı sosa yatırın. Sabaha kadar buzdolabında bekletin. Marine işlemi için 4-8 saat beklemesi yeterli. Buzdolabından çıkardığınız etleri çubuklara geçirin. Etleri mangalda pişirin. Domatesleri yıkayıp kuruladıktan sonra mangalda 1-2 dakika pişirin. Taze arzu ediyorsanız zeytinyağına bulayıp domateslerin parlaklık kazanmalarını sağlayabilirsiniz. Etleri servis tabaklarına alıp üzerine nane serpiştirin. Son olarak kuşkonmazları mangalda pişirin. Üzerlerini bir fırça yardımıyla yağlayın. Avokadoları dilimleyerek servis edin.
AFİYET OLSUN!
Dinginleşmek ya da enerjiyi yükseltmek, evde daima mutlu olup, iyi hissetmek için doğru kokuyu bulun,…
Yazıcı, modem, kablolar, hatta mutfak ve banyo cihazları gibi ev elektronikleri zaman içinde karmaşa yaratır.…
Evinizde mini bir çamaşır odası yapmayı istiyor ama işe nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız, ipuçlarımızı takip edin.
Hemen yiyemeyeceğiniz yiyecekleri dondurmak, yiyeceklerinizi çöpe atmamak için de harika bir strateji olabilir. Ve dondurabileceğinizi…
Dekorasyonda sarı ile uyumlu renkler nelerdir? Güneş ışığının rengi olan sarı, mutluluk, pozitiflik, enerji ve iyimserlik…
Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak'ta farklı bir evdeyiz. Nostaljik detaylar olan bu evi gelin birlikte…