Leylak çiçeği bakımı ile ilgili detayları biliyor musunuz? Leylak, baharın en güzel habercilerindendir. Salkım salkım çiçekleri ne de güzeldir! Mis gibi kokusu da mest eder insanı.
Kaynak: Evbahçe
Leylakların (Syringa vulgaris) farklı renklerinden kokulu mor ve pembe çeşitleri mutfak kullanımı için en iyisidir. Kullanmadan önce, tüm yaprak ve sapları çıkarın. Çiçekler çiçeksi, parfümlü bir tada sahiptir. Ev yapımı tereyağında, içeceklerde ve şuruplarda ve kekler için garnitür olarak iyidirler. Ayrıca meyilli batırılabilir ve derin yağda kızartılabilir veya şekerlenebilir. Çalıyı gür tutmak için çiçek açtıktan sonra leylakınızı budayın.
Fırında pırasalı tavuk tarifi ile karşınızdayız. Zengin kremamsı tadı ile oldukça doyurucu bir yemek...
Mikrodalgadan buzdolabına, pencereden halıya kadar her şeyi temizleyebilen beyaz sirke, ışıl ışıl bir eve kavuşmanızı…
Bulaşık makinesi tuzu ne işe yarar?Makineye pek çok faydası olan tuzun makineye faydaları nelerdir? Nereye…
Küpe çiçeği bakımı, çoğaltılması, budanması, çeşitleri ve hastalıklara çözüm ile ilgili son günlerde sıklıkla araştırmalar…
Çilek reçeli nasıl yapılır? Kahvaltının favorisi olan mis kokulu çilek reçelini yapma zamanı geldi. Tüm…
Biraz loft, biraz atölye, biraz ev... Detayların hayat verdiği yaratıcı detaylarla dolu bir Ankara evi,…