Sıcak yaz günlerinde içinizi ferahlatacak bir tarif arıyorsanız, sizler için oldukça sağlıklı ve lezzetli bir tarifimiz var: Karpuzlu buzlu yeşil çay!
Malzemeler: 8 bardak su, 6 adet poşet çay, 2 dilim karpuz, bir dal fesleğen, misket limonu ya da limon, tatlandırmak için şeker ya da bal (isteğe bağlı).
Hazırlanışı: Suyu kaynatıp çayı demleyin. Çay poşetlerini çıkarıp oda sıcaklığında bekletin. Soğutmak üzere buzdolabına koyun. Servis etmeden önce buzdolabından çıkarıp karpuz ve misket limonu dilimleri ekleyin. Dilerseniz şeker ya da bal da ilave edebilirsiniz. Fesleğen yaprağı ve buz da koyarak servise hazır hale getirin.
Kadife mobilyalar nasıl temizlenir? Kanepe ya da koltuğunuz kadife ise kullanırken ve temizlerken dikkat edilmesi…
İster mutfakta ister antrede raflarınızı yenileyerek bahara taze ve renkli bir başlangıç yapabilirsiniz.
İşte iç mekan, salon bitkilerinden biri olan aşk merdiveni bitkisi Yetiştirilmesi, Sulanması, Toprak - Saksı…
İstanbul'un incilerinden Büyükada'daki müstakil ev, dede yadigarı olup dekorasyon tarzıyla modern ve eskiyi bir araya…
Fırında pırasalı tavuk tarifi ile karşınızdayız. Zengin kremamsı tadı ile oldukça doyurucu bir yemek...
Mikrodalgadan buzdolabına, pencereden halıya kadar her şeyi temizleyebilen beyaz sirke, ışıl ışıl bir eve kavuşmanızı…