Dekorasyon Fikirleri

Game of Thrones’un yıldızı Emilia Clarke’ın evi 5 milyon dolara satışta!

Emilia Clarke’ın evi satılıyor. “Game of Thrones” yıldızı Emilia Clarke, evini 4,64 milyon dolara satın almıştı. Clarke, Los Angeles Venice’deki evi aldıktan neredeyse dört yıl sonra, evi satmaya karar verdş. İngiliz oyuncu, bu satıştan fazla bir getiri peşinde değil, evi aldığı fiyatın biraz üstünde yani 5 milyon doların altında satıyor. 

LA’nın en moda mahallelerinden birinde yaşamak isteyen “Thrones” hayranları için bu güzel bir haber olabilir.

Büyük ağaçların çevrelediği, son teknoloji kameralar ve kızılötesi teknolojiyle izlenen yüksek duvarların arkasındaki bu evin dekorasyonu da oldukça güzel.

260 metrekarelik ev, Culver City merkezli mimar Abramson Teiger tarafından tasarlandı ve ilk olarak 2009’da tamamlandı. Daha sonra 4 yıl önce Emilia Clarke’a satıldı.

80 YILLIK ZEYTİN AĞACI VERANDADA

Muhtemelen evi inceleyen birinin fark edeceği ilk şey, evin ne kadar yüksek tavanlı ve dar olduğudur. Emilia Clarke’ın evi kadar bahçesi de güzel. Kilitli ön kapıyı geçince çakıl ve gölgelik alan için 80 yıllık zeytin ağaçlarıyla düzenlenmiş küçük bir veranda görülüyor.

YÜKSEK TAVANLAR, CAMDAN DUVARLAR

Bu alan, doğrudan evin muhteşem oturma odasının önünde bulunuyor. Bu oturma odasının 15 metrelik tavanları, bir şöminesi, gömme kitap raflarından oluşan bir duvarı var ve her iki ucunda da camdan duvarlar dışarıya açılıyor.

Ana kat tamamen dev bir odadan oluşuyor. Şefin mutfağı profesyonel cihazlarla donatılmış ve doğrudan oturma alanına bağlanan koridora açılıyor. Evin arkasında ayrı bir ara yol var. Bu ara yoldan bir garaja ulaşılıyor. Bahçede şık bir havuz ve kapalı veranda yer alıyor.

Emilia Clarke’ın evi dekorasyonu ile dikkat çekiyor. Üst kat da lüks bir şekilde dekore edilmiş. 5 milyon dolarlık fiyat etiketine rağmen, bu evin tek bir kişi veya çocuksuz bir çift için en uygun ev olduğu ifade ediliyor. Evde sadece iki yatak odası var, ikisi de çok büyük değil. Ayrıca, çevredeki ağaçların manzarasına sahip pencereler, gömme dolaplar ve küvetli bir banyo bulunuyor.

EMILIA CLARKE’IN EVİNDEN KARELER

KONUM: Venedik, Los Angeles, Kaliforniya.

FİYAT: 4.995 milyon dolar

BOYUT: 2.817 feet kare (260 metrekare), 2 yatak odası, 3 banyo

Charlize Theron 14 milyon TL’lik evini satıyor

Gigi Hadid’in yeni dairesinden kareler! Şık ve ilginç ev dekorasyonu

Harika Pelin Şengül

Güncel yazılar

Çamaşır odası nasıl olmalı? Adım adım çamaşır odası tasarımı

Evinizde mini bir çamaşır odası yapmayı istiyor ama işe nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız, ipuçlarımızı takip edin.

6 saat önce

İsrafı önlemek için dondurabileceğiniz 9 şaşırtıcı yiyecek

Hemen yiyemeyeceğiniz yiyecekleri dondurmak, yiyeceklerinizi çöpe atmamak için de harika bir strateji olabilir. Ve dondurabileceğinizi…

8 saat önce

Dekorasyonda sarı ile uyumlu renkler: Tasarımcılar öneriyor

Dekorasyonda sarı ile uyumlu renkler nelerdir? Güneş ışığının rengi olan sarı, mutluluk, pozitiflik, enerji ve iyimserlik…

11 saat önce

Ev turu: Nostaljinin izinde vintage detaylar olan bir evdeyiz

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak'ta farklı bir evdeyiz. Nostaljik detaylar olan bu evi gelin birlikte…

12 saat önce

Turuncu ev dekorasyonu ve uyumlu renkler

Turuncu ev dekorasyonu ve turuncu ile uyumlu renkler nelerdir? Turuncu ev dekorasyonu örneklerini mutfağınızda, salonunuzda…

1 gün önce

Buhurdanlık nasıl temizlenir? Buhurdanlık nedir ve nasıl kullanılır?

Buhurdanlık nasıl temizlenir? sorusu sıklıkla merak konusu oluyor. Son yıllarda kullanımı giderek yaygınlaşan buhurdanlık, nasıl…

1 gün önce