Bir evi yuva yapmak binlerce lira harcamak demek değil. Küçük dokunuşlar , içten gelen yaratıcı çözümler, rengarenk düşler yansıyor buraya. Tekniğimiz ise: Serbest çağrışım!

– Okulların açıldığı bu dönemde çocuklarınıza sürpriz yapmak için odalarının duvarlarını parlak tonlarda boyayabilirsiniz. Bizim tercihimiz mavinin bu güzel tonu; hem konsantrasyonu artırır hem de sakinleştirici etkisi vardır! www.maisonsdumonde.com
– İddialı bir masa konsepti yaratmak için parlak tonlarda sofra aksesuarları ve servisler tercih edebilirsiniz. Servisler, Tchibo.
– Yatak başında yeni bir görünüm için büyük parça bir kumaşla kaplayabilirsiniz. İllaki bir döşemeciye gitmeniz gerekmiyor; zımba makinesi ile başlığın alt kısmına tutturabilirsiniz.
– Kanepenizin görünümünü bir şal ya da battaniye ile tümüyle değiştirebilirsiniz. Bunun için kullandığınız büyükçe şallar bile ideal olabilir. Gardırobunuza bir göz atmaya ne dersiniz?
– Dış mekan mobilyalarını yavaştan içeri almaya başladıysanız ferforje raf ünitelerini, demonte edip depoya kaldırmak yerine iç mekanda şık bir depolama alanı yaratmak için değerlendirebilirsiniz. www.rice.dk
– Cibinlik ve japon feneri! Her ikisi de çok ulaşılabilir rakamlarda.Ama yarattıkları etki gerçekten çok çarpıcı. Hem yatak odası hem de gençodalarında uygulayabilirsiniz. H&M Home.
– Ahşap mandalları boyayarak fotoğraf koleksiyonlarını sergileyebilirsiniz. Hatta dış kapınız için hoş bir karşılama olsun diye renkli çiçekleri asmak için bile kullanabilirsiniz!
– Duvarlarınızdan sıkıldıysanız yarıya kadar ahşap panel yaptırabilirüzerine de lake cila attırabilirsiniz. Benzer bir etkiyi alçı ile deelde etmeniz mümkün. www.rice.dk
– İki farklı desendeki duvar kağıdını kombinleyerek daha stil sahibi bir görünüm elde edebilirsiniz. Duvar kağıdı, HannaHome.
– Eski düğme, kurdele ya da fistoların hepsi evde farklı bir hava estirmek için kullanılabilir. Yemek masası sandalyelerini kurdelelerle süsleyebilir, perde kenarlarına fisto geçirebilirsiniz.
– Çalışma masanızda ikonik aksesuarlar kullanabilirsiniz. Motivasyonu arttırmak çalışma masanıza renk katmak için birebir! Mukavva ağaç, www.ibeking.com
– Reçel kavanozlarını mutfakta dekorasyonun bir parçası halinegetirebilirsiniz. Üzerlerine kapaklarına uygun ebatta kumaş kesereketrafına renkli kurdeleler bağlayabilirsiniz.

Evim Dergisi

Güncel yazılar

Su şişenizi düzgün bir şekilde temizliyor musunuz? İşte siyah küfleri yok etmek için bilmeniz gerekenler

Su şişenizi düzgün temizlemiyorsanız, içinde gizlenen siyah küfler olabilir. Küfe maruz kalmak, hapşırma ve kırmızı…

1 gün önce

Dış mekan için halı seçmenin ipuçları

Dış mekan için halı seçerken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar var. Balkon, teras ve…

2 gün önce

Çok yıllık bitki seçim rehberi

Çok yıllık bitki seçim rehberi ile karşınızdayız. Bahçeniz renklenecek diye her mevsim çiçek dikmekten yoruldunuz…

2 gün önce

65 metrekarelik bahçe katı dairedeyiz: Mavi beyaz dekorasyon

Bodrum Yalıkavak'ta 65 metrekarelik bahçe katı dairedeyiz. Mavi beyaz dekorasyonun hakimiyet sürdüğü bu evi gelin…

2 gün önce

Yatak odasında yetiştirilebilen bitkiler nelerdir? İşte 13 örnek

Yatak odasında yetiştirilebilen bitkiler nelerdir? Bitkilerle yatak odanızda huzurlu atmosfer oluşturun. Bu 13 örnek sizi…

2 gün önce

Musluklardan sert su lekelerini hiçbir temizleyici kullanmadan çıkarmak mümkün! İşte pratik yöntemler

Musluklardaki su lekeleri, zamanla sert su ve mineral birikintilerinden oluşur. Bu lekeler, muslukların estetik görünümünü…

2 gün önce