Ev yapımı meyveli dondurma tarifimiz ile kısa sürede mükemmel dondurmalar hazırlayabilirsiniz. Taze meyvelerle yapabileceğiniz ev yapımı dondurma gibisi yok…
1. Şuruplu Lolibuz: 1 ölçü şurup için, 5 ölçü su kullanabilirsiniz. Bir kapta karışımınızı hazırlayıp dondurma kalıpları içine boşaltın. Servis etmeden önce en az 5 saat bekletin.
2. Meyveli Lolibuz: Lezzetli sonuçlar için meyve ve saf meyve suyunu birlikte kullanabilirsiniz. 250 gr taze meyveyi 130 ml meyve suyu ile püre haline getirip karıştırın. Karışımı dondurma kalıplarına boşaltıp en az 5 saat buzlukta bekletin.
Evde dondurma yapımı: Evde dondurma nasıl yapılır? Çilekli dondurma tarifi
Limonata nasıl yapılır? Portakallı ve portakalsız 2 tarif
Evde limonata nasıl yapılır? Lezzetli bir serinletici: Çilekli limonata tarifi
Soğuk ahududu şerbeti nasıl yapılır? İşte kolay 5 dakikalık tarif
Kadife mobilyalar nasıl temizlenir? Kanepe ya da koltuğunuz kadife ise kullanırken ve temizlerken dikkat edilmesi…
İster mutfakta ister antrede raflarınızı yenileyerek bahara taze ve renkli bir başlangıç yapabilirsiniz.
İşte iç mekan, salon bitkilerinden biri olan aşk merdiveni bitkisi Yetiştirilmesi, Sulanması, Toprak - Saksı…
İstanbul'un incilerinden Büyükada'daki müstakil ev, dede yadigarı olup dekorasyon tarzıyla modern ve eskiyi bir araya…
Fırında pırasalı tavuk tarifi ile karşınızdayız. Zengin kremamsı tadı ile oldukça doyurucu bir yemek...
Mikrodalgadan buzdolabına, pencereden halıya kadar her şeyi temizleyebilen beyaz sirke, ışıl ışıl bir eve kavuşmanızı…